Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Raffaello Network Siparişim Üçüncü Kez Başka Bir Ülkeye Gitti.

22 Mart 2024 21:25

Raffaello Network firmasından daha önce iki kez sipariş vermiştim. Her ikisi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Yeni Kaledonya'ya yanlışlıkla gönderilmişti. Her iki seferinde de özür dileyerek, geç de olsa kargomu elime ulaştırdılar. Bir kez daha ürün sipariş ettim ve 04 Mart tarihinde kargoya verildi. Ancak kargom hâlâ elime ulaşmadı. Ve tahmin edin, kargom şu an nerede? Yeni Kaledonya'da! Daha önce sorunun kargo firması DHL Kargo'da olduğunu düşünüyordum. Fakat sorunun Raffaello Network firmasında olduğunu anladım. Çünkü bu sefer kargo firması FedEx Kargo olmasına rağmen siparişim yine Yeni Kaledonya'ya gitmiş. Bu kadar beceriksizlik olamaz. Lütfen, kargo firmasına doğru adresi ve doğru ülke kodunu verin, bu kadar basit!

23 Nisan 2024 11:14

Raffaello Network firmasından 24 Şubat 2024 tarihinde verdiğim siparişim ( sipariş no: 1737879) 04 Mart 2024 tarihinde kargoya verildi. Ancak kargo başka bir ülkeye gönderildi. Bugün 23 Nisan siparişimden itibaren tam 2 ay geçti ve siparişim halen bana ulaştırılmadı. Buradan daha önce de yazdığım halde herhangi bir geri dönüş vs. Olmadı. Daha önce de iki kez aynı hatayı yapmışlardı ama hiç değilse karşımda bir muhatap bulabiliyordum. Müşteriye karşı o kadar saygısızlar ki konu ile ilgili hiçbir kişiye veya bilgiye ulaşamıyorum. Bu da yetmezmiş gibi maillerimi bloklamışlar, mail atamıyorum. Paramı ödemişim, siparişimi vermişim,2 aydır bana siparişimi ulaştıramamışsınız sizden bilgi istiyorum. Ama karşımda muhatap yok ve üstüne üstlük bir de blokluyorsunuz. Madem siparişimi 2 aydır gönderemiyorsunuz o zaman özürünüzü dileyin ve paramı geri ödeyin.

Seren sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 11:24

17 Mart 22:34
Gamze sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 15:21
"Teşekkür"
Ali sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 12:34
"İlginize çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun. Hayırlı işler. Bol kazançlar."