Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Rab-turkiye.com Gerçek Site Değil!

01 Ağustos 2023 22:13

https://www.rab-turkiye.com sitesi üzerinden 05.06.2023 tarihinde Rab Microlight Alpine Erkek Kaz Tüyü Mont Lacivert Siyah Türkiye 094763BDC ürününü 93,25 euro+ KDV karşılığında satın aldım, ürün alımından emin olmak ve onaylamak için 08.06.2023 tarihinde site üzerinden mesaj yazıp sordum mesajıma hemen dönüş yaparak alışverişiniz onaylandı diyerek cevap verildi ancak ancak 1 Ağustos tarihine gelmemize rağmen elime ulaşan herhangi bir gönderi olmadı, zaman içerisinde ara ara aynı site üzerinden soru sormama rağmen hiç cevap gelmedi, şüphelenerek yurt dışı orijinal sitesi olan https://www.rab.equipment'e sosyal medya üzerinden mesaj yazıp sorduğumda https://www.rab-turkiye.com sitesinin art niyetli olduğunu böyle bir satış siteleri olmadığını söylediler.
Sitenin detaylarına baktığımda ziylan.com.tr sitesine ulaşılıyor. Ziylan ise FLO mağazalarının sahibi olduğu çıkıyor.
Özetlersek parasını ödediğim ürün elime ulaşmadığı için yurt dışı sitesi ile bağlantıya geçiyorum onlarda Türkiye'de böyle bir sitemiz yok  diyor,  site ise FLO ile bağlantılı çıkıyor.

Eyüp
Eyüp
07 Ağustos 2023 10:00

Rab-Türkiye diye bir satış yeri yok, iletişime geçen olmadı. Daha önceki yazışmaları ekliyorum.

Şennur
Şennur

Flex mont kadın aldım 85 dolar olarak ödeme yaptım fakat şu an siteye ulaşılmıyor herhangi bir bilgide alamadım. Ne yapmam lazım acaba yardımcı olur musunuz

Ediz sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 21:27
Kargo Beklentisi Ve İletişim Sorunları
Kargo Beklentisi Ve İletişim Sorunları
Arif sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 01:08
Dklmvn.com Sahte Bir Site
Marina sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 11:19