Tülin sonuçtan çok memnun

Quick Sigorta Sağlık Geçiş Bilgilerimi Göndermiyor.

03 Nisan 2024 20:33
Tülin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür etmiyorum çünkü çok uğraştırdılat.”

27.03.2024'de telefonla Quick Sigorta şirketini aradım. Quick Sigorta acentesinin çok yüksek ödeme çıkarttığını ve taksit yapmadığı için farklı bir şirkete geçeceğimi bu nedenle sağlık geçiş bilgilerimi istediğimi ilettim. Bana q*****************@quicksigorta.com adresine mail atmanız gerekiyor. Size dönüş yapılacak dediler ve maille istedim.

Aradan birkaç gün geçti. Hiç aramadılar yazmadılar. Ben aradım ve biz buradan işlem yapamıyoruz cevabını aldım. Telefonu kapatır kapatmaz mail geldi. Kimliklerimizin arkalı önlü fotoğrafını gönderdiğimiz takdirde gönderebilecekleri yazıyordu. Fotoğrafları gönderdim. Madem böyle bir şey var neden baştan söylemediniz. Bu seferde ilgili birimin dönüş yapmasını besleyeceksiniz diyorlar. Zaten 1 hafta boşuna beklettiniz ne aradınız ne yazdınız. Bayram tatiline girmek üzereyiz. Ben kalp hastasıyım doktor kontrolüne gitmem gerekiyor gidemiyorum. Şimdi yine 1 hafta mı bekleteceksiniz.
Bu kadar kötü bir şirket olamaz. Derhal bilgilerimin gönderilmesini istiyorum. İnsanlara hem ödeme kolaylığı sağlamıyorsunuz hem de farklı şirkete geçmemizi engelliyorsunuz.

03 Nisan 2024 20:45 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

04 Nisan 2024 20:53

04.04.2024 tarihinde geçiş bilgileri iletilmiştir. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız(Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Tülin
04 Nisan 2024 21:00

Teşekkür etmiyorum çünkü çok uğraştırdılat.

21 Haziran 2023 16:15
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta'dan Seyahat Sağlık Sigortasında Cevapsızlık ve İlgisizlik

22 Nisan 10:51
Senay sonuçtan memnun

29 Nisan 19:04
"Geçiş talebimi gönderdikleri için teşekkür ederim"

12 Aralık 2024 14:39

28 Aralık 2023 20:10