Queen Güzellik Merkezi (Konya) Queen Güzellik Merkezi

16 Kasım 2023 11:30

Konya'da bulunan Queen Güzellik Merkezi'nden 1 yıllık lazer epilasyon paketi aldım ve tüm seanslara gitmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Her seansa farklı personelin girmesi nedeniyle, müşterilerinin cilt tipini tanımadan herkes farklı bir işlem uyguladı; oldukça tecrübesiz insanlar. Sonuç alamadığım için hormonlarla ilgili olabileceğini söylediler. Ben de bir yıllık başka bir paket daha satın aldım. Daha sonra tatilde bronzlaştığım için beni seansa almadılar. Ben de 3 ay boyunca gitmedim ki ten rengim düzelsin. Ancak bu süre zarfında kollarım çok kötü bir hal aldı. Lazer epilasyon öncesinde durumum daha iyiydi ve 12 aylık işlem hiçbir işe yaramadı. 3 ay sonra işleme gitmek istediğimde hala beni seansa alamayacaklarını söylediler. Kimse 'Bu müşterinin renk tonu bu şekilde' demedi. Ben de 'Renk tonum açılsın diye 1 yıl boyunca işleme gitmeyeyim mi, bu ne saçmalık?' diye düşündüm. Herkes lazer epilasyona gidiyor, bir tek ben mi bu sorunu yaşıyorum? Ayrıca hiç işlem yapılmadan satın aldığım paketin bir kısmını ödedim. İptal etmek istediğimde ise geri iade yapılamayacağını söylediler. Parayı alırken kolayca alıyorsunuz da geri iade neden yapılmıyor? Hangi ticaret anlayışında bu var? Anlaşılan o ki güzellik merkezleri böyle zengin oluyor. 5 TL bile olsa, uslubumdan dolayı bu işin peşini bırakmayacağım.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Hijyen, Personel Ve Sonuç Problemleri Yaşadım

14 Temmuz 2025 15:38
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Queenzz Güzellik Lazer Epilasyon Sonrası İletişimsizlik ve Sözleşme İptali Mağduriyeti

05 Ekim 2025 10:57
Surenur sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:54
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Eva Plus Çorlu Güzellik Merkezi Hizmetinden Memnun Kalmadım

07 Ocak 2025 13:11