Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Qualia Spa Qualia Pişmanlıktır Paranızı Verin Gerisi Onlar İçin Önemli Değil

18 Kasım 2023 17:09

Eylül ayında üye oldum. Qualia SPA merkezine Ocak ayında bir rahatsızlık nedeniyle üyeliğimi dondurdum ve dondurma işlemleri ile alakalı kimse bana 6 ay veya her ay başına ücret gibi bilgi içeren hiçbir detay vermedi. Dondurma işlemi için kağıda imza attım ve ayrıldım. Sonrasında bugün geldiğimde spor salonunda üyeliğimin sona erdiği söylendi. Ben de buna itiraz ederek, 6 ay üyeliğim olduğunu ve dondurdurduğumu söyledim. Ancak bana üyeliğimin en fazla 1 ay dondurulabileceği, daha uzun süreyle dondurmanın mümkün olmadığı belirtildi. Sonra şirketle değil de benim bilgi almamak ve aramamakla suçlandım. Üyeleri her defasında arayarak üyelik bilgisi vereceklerini ve üye yapmak isteyeceklerini söylediler ama sizin bir sorununuz olduğunda ilgilenmeyeceklerini belirttiler. 8-9 ay dondurma yapılamayacağını, maddi anlamda kurdan dolayı bunun mümkün olmadığını söylediler ve alay eder gibi 'bugün gelin, misafir olun' dediler. 6 ay boyunca üyeliğim varken 'neden gelmiyorsunuz' demek yerine, 'kalkıp siz arayın, siz yapın' muamelesi yaptılar. Cidden arkadaşlar, Qualia pişmanlıktır.

Hilton SPA Üyelik İptalinde Rakamsal İllüzyonlar Ve Suistimal

06 Ocak 2025 18:47

Sürekli Yönetim Değişikliği Ve Çözümsüz Sorunlar: Qualia Exclusive Wellness & SPA'da Hayal Kırıklığı

31 Temmuz 2025 12:29
Candan sonuçtan hiç memnun değil

Qualia Spa Leventte Rezervasyon Sorunları Ve İlgisiz Çalışanlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

01 Ekim 2025 21:01
Refik sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 01:02

Qualitas Spa Kapalı Havuz Kullanımı