Şule sonuçtan hiç memnun değil

Pupilla Home Dan Aldığım Saati 1 Yıl Kullanabildim

Pupilla Home Dan Aldığım Saati 1 Yıl Kullanabildim
01 Şubat 2024 01:12

Pupilla Home adlı internet sitesinden bir saat aldım. Bir yıl kullandığım saatimin kendisi duvarda sabit bir şekilde dururken rakamlar olan kısmının kendiliğinden yere düşüp kırıldığını gördüm. Durumu firma yetkililerine bildirdim. Önce problemi çözeceklerini söylediler fakat daha sonra saatimin boyutunda üretimlerinin olmadığını bildirdiler. Mağduriyetimi gidermelerini talep ettiğimde ise üzerinden bir yıl geçtiğini üst kısmının düşmesinin kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Duvarda duran saatin üst kısmının düşmesi nasıl kullanıcı hatası olabilir aklım almıyor. Paylaştığım fotoğrafta da görüldüğü üzere düşen rakamların olduğu yerin her yerinde yapıştırıcı izleri olmadığı ve muhtemelen bu yüzden düştüğü yani üretici hatası olduğu anlaşılıyor. Firmanın mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Meta Saat Aksesuar, Meta Quartz Saat Pişmanlık

18 Eylül 2023 22:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:20
Şengül sonuçtan çok memnun

Şengül
17 Temmuz 2023 12:19
"İlgisi ve alakası için Ecem Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi itinayla yapmam gereken işlemleri anlattığı ve eğer sonuç alamazsam ürünü Hemen değiştirebileceğini de söyledi nezaketi için teşekkürler. Sorunum çözüldü."
Artepera Saat Sorunları
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 13:14
Saatte Bitmeyen Sorunlar Ve Sahte Ürün Şüphesi
Damla sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:55