Puma FLO Markasının Çöp'ü

Güner
19 Haziran 2023 15:47

FLO mağazasının internet sayfasından 13/04/2023 tarihinde ( orijinal Olduğunu Düşündüğüm ) Puma Marka bir ayakkabı sipariş verdim. Yaklaşık 35-40 günlük bir kullanımdan sonra ayakkabının her ikisinin de uç kısımlarından hafif açılmalar meydana gelmesinden dolayı daha da ilerlememesi adına garantiye yani incelemeye gönderdim. İncelenip, Mağazanın bana geri dönüşü ise, üretimden kaynaklı bir hatanın olmadığını söylemeleri. Yıllardır bütçemin yettiğince orijinal ayakkabı kullanırım ve hiçbir zaman hiçbir marka da bu kadar kısa bir sürede böylesine bir kalitesizlik ile karşılaşmamışımdır. 35-40 gün giydim ve sonuç, ayakkabı çöp. FLO markasından yapmış olduğum son alışverişim oldu gerçekten. Ürününün, müşterisinin bu kadar arkasında durmayan, memnuniyete bu kadar önem vermeyen bir firma olmaları beni ayrıca üzdü.

puma-flo-markasinin-copu-1.pdf
20 Haziran 2023 16:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Temmuz 2025 13:02

Samet
01 Aralık 2023 20:57

Halil
01 Haziran 2025 19:40
Puma Ayakkabı Kalitesinde Ciddi Düşüş Ve Çözüm Bulamama
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
30 Haziran 2025 18:55
Puma Online Mağazasından Aldığım Ayakkabının Malzeme Sorunu Ve Yetersiz İnceleme Hizmeti

Özhan
13 Kasım 2023 10:20