Yılmazcan sonuçtan hiç memnun değil

Puma 10 Günde Deforme Olan Ayakkabı

Puma 10 Günde Deforme Olan Ayakkabı
23 Eylül 2023 11:32

25 Haziran 2023'te Metromall Ankara Puma mağazasından satın aldığım ayakkabıyı 2 kez giydim ve kenarı soyuldu. 5 Temmuz'da iadeye verdim, birkaç hafta sonra tekrar uğradığımda sizi telefonla arayacağız dediler ancak arayan soran olmadı. 1.5 aylık tatilin ardından 19 Eylül'de tekrar mağazaya uğradığımda ürünün aslında 26 Temmuz'da incelenip geri gönderildiğine ve uzmanlar tarafından iadeye uygun görülmediğine şahit olarak şaşkına döndüm.

Yazlık olarak aldığım ayakkabıyı 2 kez giydim ve yaz bitti. Para iadesi, ürün değişimi dahi yapılmasını geçtim, ürünün soyulan kısmı bile tamir edilmemiş. Orijinal olmayan ayakkabıları bile en az 1 sene sorunsuz giyen birisi olarak yarım asgari ücret ödeyerek aldığım Puma'nın 2 giyilmede soyulup parçalanması beni pişman etmeye yetti. Bundan sonra Puma satın alırken mağazadan çıktığım an muhatapsız ve çözümsüz kalacağınızı bilerek alacağım!

27 Eylül 2023 14:36 (Şikayetten 4 gün sonra)
06 Ekim 2023 10:24

Madem Puma yazılı, Puma logolu bir mağazadan aldığım Puma ayakkabıda yaşadığım soruna bir çözüm üretemeyeceksiniz, neden marka kullanım hakkı veriyorsunuz? Amazon Trendyol gibi sitelerde daha ucuz olmasına rağmen Puma'ya olan güvenimden dolayı fiziki mağazadan teslim aldığım bir üründe karşılaştığım problemde destek olamayacaksanız ne anlamı var? Franchising verdiğiniz markadan alışveriş yapmak istesem gider onların mağazasından alırdım. Franchising verdiğiniz store kesinlikle markayı kötü zedeliyor ve müşteriyi mağdur ediyor. Ayrıca bu mağazanın Puma Türkiye'ye ait olmadığını gösteren herhangi bir detay da yoktu. Ben Pumadan ürün aldığımı zannederken alakasız bir şirketi muhatap olarak buldum. 10/10 çözümsüzlük! Bu mağduriyetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağıma ve bir daha markanızdan tek bir ürün almayacağıma emin olabilirsiniz!

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Ocak 2025 12:02
Puma Ayakkabımın Kalite Sorunları Ve Çözüm Beklentisi
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
27 Ocak 2024 12:03
Puma İncelemeden Dönüş Alamıyorum

Esra
11 Temmuz 2023 15:37

Nisanur
19 Ocak 2024 23:36
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
11 Ocak 2025 23:01