Pudo Teslimat Kodu Gelmedi

21 Ekim 2023 15:541.539

Hepsiburada sitesinden almış olduğum ürünün podo adresime teslim edilmesini istedim. Ürün teslim edildi fakat tarafıma ne SMS yoluyla ne de site üzerinden şifre verilmedi. 1 günde teslim edilen kargoyu 17.10.2023 tarihinde teslimat noktasına ulaştı. 4 gündür 5 haneli bir şifre yüzünden bekletiliyorum. Madem bir şey yapamayacaksınız söyleseydiniz, siparişimi iptal edip yenisini sipariş verirdim. Muhtemel ertesi gün de elime ulaşırdı. Ben burada kendi kendime sorunumu çözebiliyorken, koskoca Hepsiburada bana 5 haneli kodu 4 gündür veremiyor.

21 Ekim 2023 18:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayet kaydınız ilgili birimlere aktarılmış olup. Teşekkürler.

24 Ekim 2023 19:00

Yaşadığım sorun hakkında defalarca aradım beni Hepsiburada'ya Hepsijet'e yönlendirdiniz yine defalarca aradıktan sonra sorunumu uzun uğraşlar sonucu çözdünüz gerek kurye arkadaşa sorunu attınız fakat yaptığınız sistemin sorunundan bahsetmediniz alt tarafı bir 5 haneli şifreyi vermek için günlerce beklettiniz yaşadığım telefon trafiği saatler sürdü kalkıp kendim yerinden alsaydım daha doğru olurdu hoş değil

14 Kasım 2023 11:02

Hocam aradım bugün pudoyu gün içinde döneceğiz dediler tahmini kaç güne hallolur

14 Kasım 2023 10:52

Aynısını şu an ben yaşıyorum kargocuda sıkıntı yok sorun pudoda

Kargomun Şifresi Gönderilmedi, Teslim Alamıyorum

Melis
2 Aralık 2024 23:131.145

Hepsijet ve Pudo, kargoma ulaşamıyorum. 25 Kasım 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden verdiğim siparişim, Hepsiburada'da...

Önder
14 Eylül 2023 14:251.556

"Ben Hepsiburada'yı şikayet ettim ama sorunumu pudo çözdü. Pudo ekibinden Aydın Beye çok teşekkür ederim. Hepsiburada değil çözüm üretmek geri dönüş bile yapmadı."

Pudo Hepsiburada Hepsijet Hayal Kırıklığı

Serdar
9 Kasım 2023 19:351.672

Ürünü 6 Kasım 2023 tarihi akşam saati satın aldım, ürünü alırken 9 Kasım 2023 kapında dediği için satın aldım. Bugün 9 K...

Pudo Otomatındaki Ekranda Dokunmatik Sorunu

Pudo OtomatındakiEkranda Dokunmatik Sorunu