Pudo Dolabında Sıkışan Kargo Kabusu

Pudo Dolabında Sıkışan Kargo Kabusu
29 Kasım 2024 18:28595

Pudo dan kargomu 2 gündür alamıyorum. Hayatımda bunu da gördüm. Yurt dışından kargom 7 günde geldi. 2 gündür pudo nun dolabında bekliyor, 4 defa aramama rağmen bana şifreyi bir türlü şifre gönderemiyorlar ne hikmetse.
Aras Kargo'yu aradığımda "biz pudo ya Zimmetledik" Diyor. Bu kadar mı zor evime yakın diye alayım dedim bin pişman oldum. Kendi kargomu nasıl açıp dolabı bana veremezler şaka gibi bir durum.
İlk işim savcılığa şikayette bulunmak. Bütün platformlarda da bu konuyu bahsedeceğim. İşinizi yapamıyorsanız kapatın gidin.

29 Kasım 2024 18:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili incelemeler yapılarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla pudo

30 Kasım 2024 08:08

3. Güne giriyorum hala bir dönüş yok... Bu kadar acemi olunmaz, kargomu neden alamıyorum 3 gündür nedir bu aciz durum kendi koyduğunuz makinenin kapağını açamıyor musunuz?

30 Kasım 2024 09:31

Bu sabah tekrardan BUDO'yu aradım Duru Hanım yardımcı oldu telefona mesajlarımı gönderdiler genel bir sıkıntı varmış ama bunu bildirseler çok iyi olurdu

Seldanur
20 Kasım 2024 02:46826

"Çok ilgili davrandılar ve çözüm odaklıydılar tüm çalışanlara teşekkür ederim 🙏🏼"

Pudo Pişmanlıktır, Kargoyu Ulaştırmıyorlar Hapsediyorlar

Beyza
14 Temmuz 2024 13:57826

Pudo şirketi kargomu zorla iadeye yönlendirdi. Yurt dışında olduğum için şifre gelmedi, şebekem çekmedi, bu nedenle yakı...

AGT Kurye (aynigunteslim.com) 1 Aydır Gelmeyen Kargo Yazıklar Olsun

Merve
4 Ekim 2023 16:0731

6220223252626 kodlu kartım 1 aydır yok neyi bekliyorsunuz acaba kargocunun keyfini falan mı işini zorlamı yapıyorlar. Şe...

Pudo Otomatındaki Ekranda Dokunmatik Sorunu

Pudo OtomatındakiEkranda Dokunmatik Sorunu