Epttavm Ve Masterfone Mağduriyeti: İade Sürecinde Gecikme!

13 Ağustos 2024 15:3740.924

Epttavm üzerinden bir iPhone 15 Pro telefon aldım fakat kutuyu açmadan yanlış aldığımı fark ettiğimde ürünü direkt iade ettim. Yaklaşık 12 gün önce firmaya kutu ulaşması ve faturamın iptal edilmesine rağmen halen paramı geri yatırmadılar. Masterfone adlı tedarikçi ve Epttavm beni mağdur ediyor.

26 Ağustos 2025 16:57

Arkadaşlar buradaki sitemim ürüne ya da satıcıya değil, benim yanlış aldığım detayında yeteri kadar açık olmayan İthalatçı garantili metni idi. Akabinde iade etmem istediğimde açmadan olan ürünü yaklaşık 2 haftaya yakın geciktirerek iade ettiler.

Yorumlar(16)

26 Kasım 2025 18:55

Bir çok kez yorum yaptım herkes görsün diye cihaz ithalat garantili diye satıldı fakat değil. Apple garantisi yoktur.

26 Kasım 2025 18:49

2 yıl değil 1 yıl garanti yapmışlar.

26 Ağustos 2025 16:49

Hocam merhaba ürün iade süreci ne kadar sürdü acaba

Destek
Destek
7 Mayıs 2025 16:43

Merhabalar arkadaşlar masterfone denilen firma zaten satış yaptığı ürünler ithalatçı garantili değil gumrukten kayıtlı olarak getiriyor Japonya'dan alıyor kayıt işlemlerini yapıyor aslında sızın cihazlarınız toplama vs evet ama Türkiye cihazı değildir bende cihaz satısı yapıyorum ama ithalatçı ve Türkiye garantili cihazım da var lakın cihazın kurulumu yaptığınız da 2 yıl garantilidir diye yazıyor masterfone dikkat ediniz bir çok müşteri aldı mağdur yasadı benden size söylemesi ben onları kötülemiyorum ama vereceğiniz paraya yazık günah yurt dışı cihazı satısını yapıyor size dikkat ediniz

Emre
Emre
17 Şubat 2025 21:07

Hocam bende oradan iPhone almayı düşünüyorum da Türkiye cihazı miydi aldığınız ürün ithalatçı garantili yazıyor da güvenmedim pek.

16 Kasım 2024 19:55

Reis toplama falan olmasın emin misin bende ondan 16 Pro max alacaktım 256gb çöl 86 bin e ve fp proda öyle şeyler izledim kasayı açınca işlemler var deyip servis ilgilenmiyormuş anakartı falan izler vardı

4 Kasım 2024 14:34

İthalatçı garantili aldınız mı alınır mı bir şey yazabilirmisiniz Satacak olduğunuzda sorun yaşadınız mı

26 Eylül 2024 00:16

Yani ürün yanlış mı geldi kayıtsız mı geldi tam anlayamadım özel değilse neden iade etmiştiniz

26 Eylül 2024 00:03

Peki sonuç ne bende aynı mağazadan 15 Pro almak istiyorum güvenilir mi sence

Epttavm Mağduriyet Nasıl Yaşatılır

Yılmaz
Yılmaz
13 Ekim 2023 10:391.509

Epttavm'den aldığım ürünü aldıktan sonra hatalı ve kusurlu olduğunu gördüm. Fotoğraflarını çekip gerekli başvuruyu yaptı...

Epttavm'den Alışverişte Sürekli Sorunlar

Gürsel
Gürsel
17 Nisan 2025 01:316.727

Epttavm üzerinden bu gününe kadar ne ürün aldıysam hep sorun yaşadım. Ya orijinal olmayan ürün gönderildi ya da ürün gön...

Tümünü Gör
Epttavm İade Sorunu!

Epttavm İade Sorunu!

Özer
Epttavm Şüpheli Ürün Satışı Destekliyor

Epttavm Şüpheli ÜrünSatışı Destekliyor

Hüseyin
PttAVM Hasarlı Paket İadesi!

PttAVM Hasarlı Paketİadesi!

Aziz
Epttavm Kırık Çıkan Ürünüm Değiştirilmedi!

Epttavm Kırık ÇıkanÜrünüm Değiştirilmedi!

Kürşat
Epttavm Orijinal Diye Satılan Ürün