Akif sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Kitapchi İsimli Satıcı Kitapları Eksik Gönderiyor

20 Şubat 2024 19:37

06.02.2024 tarihinde Epttavm sitesinden PTT-5OCKADL37-060224 sipariş numarası ile Kitapçı isimli satıcıdan kızım için 5 adet kitap siparişi verdim. Söz konusu siparişim 10.02.2024 tarihinde PTT Kargo ile belirttiğim adrese teslim edildi. Ancak kargo poşetinden sipariş ettiğim 5 kitaptan 4 kitap çıktı. Sipariş edilen kitapların en pahalısı olan 'Abartma Tozu' (Ş*** Y***) isimli kitap tarafıma ulaşmadı. Yaşadığım bu durumu daha önce de kitap siparişi verdiğim ve Sipariş Ön Bilgilendirme Formu'nda bulunan Kitapçı isimli satıcı (y*** g**** ö***) 'ya ait olan GSM numarasına görselleri ile birlikte mesaj gönderdim. 12.02.2024 tarihinde y*** g**** ö*** tarafından konu ile ilgili tarafıma telefon ile dönüş yapıldı. Kendisine gönderdiğim görsel mesajlarda kargo poşetinin üzerindeki listede ve sipariş detayında kitabın isminin yer almasına rağmen, yanlışlık sonucu kitabın eksik gönderildiği, söz konusu eksik kitabın kargo ile adresime gönderileceği bilgisi verildi. 14.02.2024 tarihinde y*** g**** ö***'dan eksik kitabın ücret iadesinin yapılacağını bildiren bir mesaj aldım. 16.02.2024 tarihine kadar beklememe rağmen eksik kitap ile ilgili herhangi bir ücret iadesi yapılmadığı için ilgili kişiye 16.02.2024 tarihinde telefon ve mesaj ile ulaşmaya çalıştım. Ücret iadesi ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadığını, söz konusu işlemi ne zaman yapmayı planladıklarını mesaj ile sormama rağmen telefonlarıma ve mesajlarıma herhangi bir cevap ve dönüş alamadım. 19.02.2024 tarihinde kendisine tekrar mesaj göndererek, kendisine ulaşmaya çalıştığımı, telefonlarıma cevap vermediğini, mesajlarıma dönüş yapılmadığını, eksik olan kitabı en kısa sürede kargoyla göndermedikleri takdirde veya ücret iadesini en kısa sürede yapmadıkları takdirde hakkımı yasal yollardan arayacağımı bildirdim. Aynı tarihte Epttavm müşteri hizmetlerini arayarak yaşadığım durumun çözüme kavuşması için talep oluşturdum. Hali hazırda konu ile alakalı tarafıma henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

profile profile profile

Merve
Merve

Aynı satıcıdan bende 2 adet ürün sipariş ettim. Kitaplardan birini göndermemişler. Epttavm konuyla ilgili eksik ürün talebi açtığını belirtmekle yetiniyor. Kargomu teslim alalı günler oldu eksik ürünle ilgili hiçbir dönüş sağlanmıyor. Para iadesi de yapılmıyor. Kitapchi satıcısı ve Epttavm mağdur etmeye devam ediyor

Ali sonuçtan memnun değil

25 Haziran 2024 15:56
Epttavm Ve PTT Kargo'nun Sipariş Teslim Etmemesi
Emel sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 14:44
Epttavm Parasını Ödediğim Ürünü Göndermiyor
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
28 Temmuz 2023 15:37