25 Mayıs 2023 13:56

PTT Kargo özellikle Kocamustafapaşa Şubesi sürekli gönderimi dağıtıma çıkarmadan iade ediyor, şubede bekletiyor ve bununla ilgili asla bilgilendirmede bulunmuyor. Pasaport gibi resmi bir evrakı bakanlığa dilekçe yoluyla aciliyet belirterek iki gün içerisinde Ankara'dan gönderimini sağlatıyorum; kargo şirketine veriliyor ve kargo şirketinde "yoğunluktan dolayı" 6 gün dağıtıma çıkarılmıyor, çıkarıldığı gün evde bulunulmadığından dolayı teslim edilmedi haber mektubu bırakıldığı yalanını söylüyor. Evde sürekli çalışanım var ve hafta sonu 4 kişi adreste. Gönderinin teslim edilmemesi gibi bir durum kesinlikle olamaz. Bu taktiği her seferinde yapıyorlar ve yalnızca bana da değil; şikayetlere ve Google yorumlarına baktığınız zaman ilgili tüm şikayetleri görebilirsiniz. Bu taktik defaatle uygulanarak şube ve kargo tarafından usulsüzlük yapılıyor. Aciliyeti olan resmi bir evrakı 12 gündür teslim alamıyorum. Şubeden kendim almak istesem dahi alamıyorum! 13 Mayıs'ta adreste bulunmadığımı iddia ederek göndermedikleri gönderimi 12 gündür tekrar dağıtıma çıkarmıyor ve bilgilendirme dahi yapmıyorlar. Muhatap alınmıyor çağrı merkezlerince hatta bekleyiniz denilerek yüzüme kapatılıyorum. Şube kesinlikle telefonlarını açmıyor. Ulaştırma Bakanlığı dahil tüm yetkili birimlere şikayetlerimi iletmeye, şube ve çalışanlarının denetlenmesi için tüm yasal imkanlarımı kullanmaya devam edeceğim!

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 14:13
PTT Kargo'dan Pasaportumu 9 Günde Teslim Almam
Ece sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 12:10

PTT Kocamustafa Şubesi'nde Kargom Gereksiz Yere Bekletiliyor, Telefonlara Cevap Yok

24 Eylül 2025 16:57
ptt-kocamustafa-subesinde-kargom-gereksiz-yere-bekletiliyor-telefonlara-cevap-yok-2.jpg
ptt-kocamustafa-subesinde-kargom-gereksiz-yere-bekletiliyor-telefonlara-cevap-yok-1.jpg

12 Ekim 2023 18:41

25 Nisan 2025 13:19