PTT Kargo Alıcı Ödemeli Kargoyu Evde Bulamayınca Geri Gitmiş

25 Nisan 2023 11:40

PTT Kargo alıcı ödemeli kargom vardı adrese gelinmiş fakat evde yokuz diye not bıraktıklarını yazmışlar ve kargo geri ana dağıtım merkezi Acıbadem'e gönderilmiş sonra orada da belli bir süre bekleyince sanırım şimdi asıl gönderen kişiye geri gidiyor. Yani bu kadar basit şeyler için yazık değil mi emeklere? Gelen kişi bir arasa dese ki ödemeli kargonuz var evde yoksunuz ben hemen komşu vs parasını ödetip aldırırım. Neden bu şekilde ilerliyor?

Bu PTT Kargo süreci iş yürüsün değil mi, amaç bu kadar zor mu yani bunu yapmak, he yapmayınca ne oluyor. Emeklere yazık değil mi?2 kere gidip gelmiş kurye ben üzülüyorum, yani bu duruma nasıl bu kadar kötü yönetilir süreç anlayamıyorum.

PTT Kargo deyince gerçekten hep uzak dur derler yorumlarda başımıza gelince anladık. Bu da gönderi kodum olur da ilgilenmek isteyen olursa hiç zannetmiyorum, ama yine de yazayım dedim.
Gönderi kodu: kp04353376***

Teslim Edilmiş Gösterilen Üç Kargo Ve Cevapsız Müşteri Hizmetleri

02 Nisan 13:25

PTT Kargo Teslim Edilmemiş Kargo ve Saygısız Personel Davranışı

Melikee
17 Mart 16:05
Demirkaya sonuçtan hiç memnun değil

Elbistan Şubesinde Kargonun İki Gün Beklemesi Ve Dağıtıma Çıkarılmaması Açıklama Talebi

Demirkaya
27 Ocak 22:02
elbistan-subesinde-kargonun-iki-gun-beklemesi-ve-dagitima-cikarilmamasi-aciklama-talebi-1.jpg

Gümrükten Geçmedi Denilerek Kargom Teslim Edilmiyor

Ümmühani