Murat sonuçtan hiç memnun değil

Prosim Elektronik Prosim Yetkili Servis Duyarsızlığı

03 Ocak 2024 09:51

Merhaba
Bursa LG yetkili servisi olan prosim 8 Aralıkta televizyonu aldı, o tarihten beri ne arıyorlar, ne de bilgi veriyorlar. Parça bekliyorlarmış başka bir cevap yok. Parçanın ne zaman geleceği de belli değil. Parça yoksa madem niye televizyonu tamir etmek için aldınız. Parçanızı tedarik edin sonra alın cihazı müşteriden. Neden insanları mağdur ediyorsunuz. Memnuniyetin yerle bir olduğu bir servis. Televizyonu veya herhangi bir cihazı ilk aldığınızda pat diye hemen damlıyorlar eve. Aynı hassasiyeti servis veya tamir işleminde göremiyorsunuz.

06 Ocak 2024 10:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar Müşterimiz ile defalarca görüşülmüştür kendisine parçanın yurt dışından geldiği için temin süresinin uzadığı bilgisi verilmiştir ayrıca cihazı alıp incelemeden nasıl parça siparişi verilemez müşterimiz bir çok kez bilgilendirilmiştir

06 Ocak 2024 13:32

Merhaba, cihazı 1 ay önce verdim size, bana daha dün bilgi veriyorsunuz 20 gün daha sürebilir diye. Buraya tarafıma defalarca bilgi verildi vs. Yazmanız ne kadar doğru anlayamadım. Ben aramasam o bile olmayacaktı. Bir şeyler yazarken önce doğruluğu var mı yok mu bakın bence. Parça yurt dışından 50 günde geliyorsa, garanti tamir süresini de zaten aşmış durumdasınız. Bence cihazı tamir etmeden buraya cevap yazmayın siz. Daha birçok şey yazarım buraya, daha önce de paneli değiştirdiniz. Her yerinde beyaz beyaz çizikler var ekranın, köşelerindeki vidaları bile tam kapatmadan teslim etmeye getiriyorsunuz. Boşluklardan dolayı bir sürü beyaz ışık vardı ekranda. Umarım bu sefer de kontrol etmeden teslim edersiniz. Sadece size önerim, ortada uzun süreli bir mağduriyet varken, cihaz tamir edilip teslim edilmeden cevap yazmayın.

17 Ocak 2024 23:42

Ve hala bir gelişme yok. 41 gün ne demek ya. Bravo size şimşek hızında çalışıyorsunuz maşallah. Ama ne zaman şimşek hızında, sadece yeni televizyon aldığımızda kuruluma gelmek için değil mi? Sonrası?

04 Mayıs 2024 00:36
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Kafkas Elektronik LG Kafkas Teknik Servis Tam Bir Fiyasko

27 Ağustos 2024 18:53
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 22:28
Kafkas Elektronik LG Marka Televizyon Sıfır Aldım Bozuk Çıktı 28gündür Muhatap Yok

Gizem
14 Haziran 2023 10:42