Prof. Dr. Polat Dursun Mağduriyeti

13 Ağustos 2024 12:26

Tavsiye üzerine kendisini arayıp fikir sormak ve hastası olmak istemiştik. Annemize overca teşhisi konmuştu. Üstelik 4. Evreydi. Ne yapacağımızı bilemez halde iyi bir hekim arayışına girmiştik ve tavsiye üzerine kendisini arayıp fikir sormak hastası olmak istemiştik. Çünkü çaresizdik annemizin sağlığı söz konusuydu. Ama maalesef yanılmışız hasta psikolojisinden gram anlamayan adı doktor olan tıp sektöründe olan doktor bey bizi azarladı. Kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinden sonra kardeşimle kaç saat ağladık hatırlamıyorum. Madem öyle oraya götürün kardeşim beni niye arıyorsunuz diye bizi azarladı be telefonu yüzümüze kapattı. Oysa biz sadece çare arayan milyonlarca kişiden biriydik. Kısacası Dr. Polat bey tek kelimeyle pişmanlıktır. Asla gitmem.

12 Ağustos 2024 17:39

Annemize over ca teşhisi konulmuştu Üstelik 4. Evreydi. Bizde çaresizlik içinde bir çözüm yolu arıyorduk. Bir sürü doktor araştırıyorduk ve tavsiye üzerine kendisini arayıp fikir sormak hastası olmak istemiştik. Fakat umduğumuz ilgiyi göremedik bırakın ilgiyi telefonda bizi dövmekten beter etti. Madem öyle beni niye arıyorsunuz kardeşim o zaman oraya götürün deyip üstüne bir de telefonu yüzümüze kapattı. O an kardeşimle kaç saat ağladık hatırlamıyorum ama tek kelimeyle son derece ilgisiz hasta yakını ve hasta psikolojisinden gram anlamayan tamamen maddiyat odaklı daha merhaba der demez hemen ameliyat deyip fiyat veren vicdan ve merhamet duygularından yoksun ettiği hipokrat yeminini unutmuş bir hekim Allah düşmanımı dahi eline düşürmesin. Asla tavsiye etmemde gitmemde. Hayal kırıklığı yaşamak ve azarlanmak isteyen varsa buyursun gitsin. Dr. Polat bey tek kelimeyle pişmanlıktır.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Psikiyatrist Dr. Mustafa Reyhancan Yanlış Tanı Ve İhmal Edilen Hasta Deneyimi

06 Nisan 2025 10:31

Fiyat Bilgisi Ve Tedavi İçeriği Konusunda Yanıltıcı Uygulama

05 Haziran 2025 11:36
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Psk. Senem Kadıoğlu Psikolojimi Bozdu

29 Temmuz 2023 08:02
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Ürofiz Fizik Tedavi Merkezi Etik Ve Profesyonellik Yok

18 Kasım 2023 14:27