Prof. Dr. Erol Koç İşlem Yaptı Neredeyse 1 Senedir Hastanelerdeyim

30 Ağustos 2023 20:0116.897

2022 Eylül sonunda kendisine burun dolgusu yaptırdım. Burun dolgusunu yaparken yanında eğitim için bulunduğunu söylediği bir doktor daha vardı ve ona 'şurada bir komplikasyon oluştu bu şekilde düzeltiyorum' diyerek işlemi bitirdi.

Aradan yaklaşık 1 ay geçtikten sonra kontrole gittim hem kaş arama hem burnuma dolgu ve botoks ekledi. Birkaç ay sonra arkadaşlarım göz kapağımın birinin kapalı olduğunu söylediler. Göz doktoruna gittim doktor tam tersi olduğunu diğer gözümün açık olduğunu söyledi. Dahiliyeye gitmem gerektiği söylendi.

Bu durum fark edildiğinde 2022 Aralık ayıydı. O zamandan bu zamana devam eden hastane serüvenimi anlatıyorum aslında. Dahiliyeye göründüm nörolojiye yönlendirdiler. Bu süreçte aklıma dolgu ve botokstan kaynaklı olabileceği geldi ve ilk olarak Erol Koç ile görüşmek istedim. Görüşmek için gittiğimde hoş karşılanmadım ve bana 'neden geldin ki bu bizle ilgili mi' tarzında yaklaşıldı.

Ben de kendisine hesap sormaya gelmediğimi sebep aradığımı, bana çok kapsamlı tetkikler yapıldığını bu durumun beni korkuttuğunu ilettim ancak oralı olmadı. ' bu müphem bir konu bizden ise 6 ay sonra azalır geçer' dedi. Başka bir dermatologla görüştüm o da kullanılan malzemenin sahte olabileceğini dolgunun buruna yapılmasının çok tehlikeli olduğunu söyledi. Ki bu durumlar bana Erol Koç tarafından asla anlatılmadı.

Süreç içerisinde 6 ay geçtikten sonra azalma dahi olmadı. (Zaten dolgu 6 ayda erimezmiş) Erol Koç sorumluluk almamak için beynimden kaynaklı sorun olabileceğini tehlikeli kas hastalıklarına sahip olabileceğimi işlemden kaynaklı böyle bir şey gelişmeyeceğini ısrarla söylediği için bu zamana kadar buraya yazmamıştım.

Aradan geçen 10 ayda bir nebze olsun düzelme meydana geldi fakat beyin MR ı başta olmak üzere bir çok tetkik yaptırmak ve doktor doktor gezmek zorunda kaldım. Görsel olarak kötü görüntüyü saymıyorum bile. Psikolojik olarak çok yıprandım.

Kendisi işlemi yaparken doktor ama iş sorumluluk almaya gelince kesinlikle profesyonel değil. Raporlarım mevcut olup, iyileşme sürecim tamamlandıktan sonra hukuki yoldan da hakkımı arayacağım.

Aybala
30 Ağustos 2023 19:50

Özellikle belirtmek isterim ki bütün tetkiklerim yapılmadan ve temiz çıkmadan evvel doktoru zan altında bırakmamak için buraya ya da başka bir mecraya şikayette bulunmadım. Hatta gittiğim başka doktorlar botoks ve dolgu kaynaklı olabileceğinin yüksek ihtimal dahilinde olduğunu söyledikleri halde bunu yapmadım. Ancak durum ortada. Son 10 ayım korku ve panik içerisinde geçti. Zira gözle ilgili bir durum yaşandığı için sebebi olabilecek bir çok ciddi hastalık telaffuz edildi. Çok zor bir süreç geçirdim ve hala da bitmiş değil. Akabinde bu sorunu kendilerine yüz yüze görüşmek sureti ile ilettiğim halde bir kez arayıp durumun takibini dahi yapmadılar. Asla tavsiye etmiyorum.

Rinoplasti Sonrası Nekroz Ve İz Bırakan Deneyim

20 Kasım 2024 13:117.151

Burun ucum nekroz oldu. C** E**** beye 2022 yılı Ocak ayında rinoplasti ameliyatı oldum. Ancak burun kemerim düzelmedi. ...

Rinoplasti Sonrası Nekroz Ve İz Bırakan Deneyim
4 Yorum

Op. Dr. Emre İlhan Ameliyat Sonrası Sorunlar

1 Temmuz 2023 15:3224.612

Emre İlhan'a iki başarısız ameliyat sonunda gittim. Kendisi olana kadar bırakmam, burnunu kontrol ederim dedi. Bende ina...

8 Destek2 Yorum

6 Ağustos 2024 11:4363.132

Kendisini sosyal medyadan tanıdım. Çektiği videolarda bana güven verdi. Yıllardır dert edindiğim sivilce izlerimin geçec...

8 Destek10 Yorum