02 Temmuz 2023 19:21

Tek kelime söylemeye gerek yok sanırım. Kedim, çeneden kulaklara kadar kızarıp kaşındı; kanlar içinde. Diğer iki kedim de yine aynı bölgeden kaşınıyor. Önceki mamamız bitti, yeni paket mamaya geçtiğimiz anda böyle oldular. 10 kiloluk 2024 Haziran SKT paket. Yarın veterinere gideceğiz. Tam alerji sayımı ve tamamlayıcı tedavisi, 5000 liradan az olmayacak. Hem kedimizin canına hem de bizlere maddi manevi yazık değil mi? Mama ücret iadesi değil kedilerin tedavi masraflarını da karşılamanız gerektiğini; hatta bu durumun hayvan sahiplerinin manevi dünyasını altüst ettiğini biliyorsunuz değil mi? Yazık, çok yazık!

profile profile
Sevgi
Sevgi
30 Aralık 2023 22:09

Satın aldığım Petgross firması, mamadan numune gönderdi. Kesinlikle yanıt gelmedi. Biz bu sorundan dolayı Haziran ayından beri çok ciddi meblağlara tedavi ettiriyoruz kedimizi. 7 aydır hayvancağız elizabet ile yaşıyor. Artık Pro Plan kullanmıyoruz. Hiç kimsenin de kullanmasını doğru bulmuyorum.

Hozel
Hozel

Aynı üründe aynı sorunu yaşadık, erken fakedip mamayı değiştirdi. Toparlamaya başladı. Ya bu üründe sorun var ya da sahte ürün piyasada dolaşıyor. Üretici markasına sahip çıkmalı. Biz elimizden gelen gerekeni yapacağız.

Alerji Yapan Pro Plan Mama

İlknur
25 Temmuz 2024 19:46

Pro Plan Kedi Maması Alerji Şoku: Sağlık Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

Şükran
15 Ocak 2025 00:29
Pro Plan Kedi Maması Alerji Şoku: Sağlık Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
21 Kasım 2023 14:45