Hasan sonuçtan çok memnun

Prima Premium Care Bozuk Bez

11 Eylül 2024 20:19
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Kubilay bey yeni ürün gönderecek teşekkür ürler”

Bebeğime aldığım bez çok sert ve içinde sert parçalar ile dolu mukavva gibi son kul tarihine daha var ve ben marketten yeni aldım. Market geri almıyor tarihte sıkıntı yok firmaya gönderiniz diyor. 1 adet denedim ve kızım eliyle çekiştirdi rahatsız oldu karton yapısında sert cisimler battı. Bu marka en pahalı bez kaliteli diye alıyoruz paramız çöpe gidiyor. Firmadan cevap bekliyorum alin bezi inceleyin

12 Eylül 2024 08:29 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Eylül 2024 10:49

Ne aradınız ne bir şey dalga geçiyorsunuz mukavvadan ibaret olan bezinizi incelemeye almadığınız için çöpe attım paramız da çöp oldu sayenizde.

27 Eylül 2024 12:27

Sayın Hasan G., Belirtttiğiniz şikayetinize istinaden 27 / 09 / 2024 saat 12:27'de sizlere ulaşmaya çalıştık fakat ulaşamadık. Konuya ilişkin size yeniden ulaşmaya çalışacağız. Prima Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2024 14:05

Kubilay bey yeni ürün gönderecek teşekkür ürler

Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
29 Aralık 2023 15:01
"Prima Premium care ve aktif bebek bezlerinden şikayetçi olduğum için sağ olsunlar harmonie göndermişler. Deneyip memnun kalmam durumunda bu seriden devam edeceğim. İlginiz için teşekkür ediyorum 🌺"
Prima Premium Care Ve Prima Aktif Bebek Paketten Çıkan Bezler Bozuk
Prima Premium Care Ve Prima Aktif Bebek Paketten Çıkan Bezler Bozuk
Kahraman sonuçtan çok memnun

Kahraman
07 Temmuz 2023 01:45
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Prima Bezin Taş Gibi Sertleşmesi
Prima Bezin Taş Gibi Sertleşmesi
Kemal sonuçtan çok memnun

Kemal
26 Şubat 2024 14:21
"Müşteri hizmetleri ilgilendi. Sanırım ürünleri inceleyecekler. Çözümleyeceklerini bildirdiler. İlgileri için teşekkür ederim."