Gülçin sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2024 19:14
Gülçin'in Teşekkür Mesajı
“Benimle iletişim kuran K*** beyin anlayışlı yaklaşımından memnun kaldım firmaya ve kendisine teşekkür ederim”

Bebeğime doğduğundan beri Prima Premium Care bebek bezi kullanıyorum. Yaklaşık 4-5 aydan beri aldığım bebek bezinin paketlerinde, bezin içerisinde kuruluklar çıkıyor. Taşlaşmış, kullanılamayacak kadar çok sert parçalar var. Bezlerim hep çöp oluyor. Önceleri tatile gittiğimiz için sıcaklardan ve nemden olabilir diye önemsemedim ama Ankara'ya döndüm. Yine aldığım paketlerin içerisinde aynı sorunlu bezler var. Prima gibi güvenilir, büyük, bilindik ve fiyat olarak ortalamanın, hele ki Premium Care serisinin fiyatları ortalamanın bayağı üstündeyken, bu şekilde paketlerimizin yarısından fazlasının çöp olmasından şikayetçiyim. Maddi anlamda fazlasıyla zarara uğrattığınız yetmiyor gibi, sıradan basit bez markalarına göre bile güvenilirliğinizi zedeliyorsunuz. Cevap olarak da lütfen tedarik zinciri demeyin. Kaçıncı farklı yerden alıp deneyeyim? Kaldı ki gıda değil bu, bozulması mümkün olmayan bir tüketim malzemesi. İçerisinde doğal olmayan ne kullanıldığını merak ediyorum. İçerik olarak bebeklerimizin en hassas bölgelerine, genital alanlarına kullanılan bir bezin içeriğinin güvenilirliğinden şüphe etmeye başladım artık. Yetkili kimseye ulaşılamaz olan firmanın güvenilirliği azalıyor.

07 Eylül 2024 20:11
Prima Prime Premium Care Bezin İçerisinde Ki Yabancı Cisimler

Fotoğraf ve videolarda görüldüğü üzere sadece Prima Premium care alıp kullanmama rağmen bezler birbirinden farklı çıkıyor paketlerde sizin aracılığınızla bunu da sormak istiyorum Pampers yazanlar Premium care değil galiba neden fiyat olarak yüksek fiyatlı ürünü aldığım halde içerik farklı çıkıyor acaba?

09 Eylül 2024 08:39 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Eylül 2024 22:56

Tarafıma email ile dönüş sağlanmadı

08 Ekim 2024 20:03

Firma evet tarafıma mail ve iletişim yolu ile ulaştı telafi için kapalı paketlere bir şey yapamayacaklarını açık paketlerin bilgilerini isteyerek tarafıma yeni paket gönderimi yapacaklarını söylediler ama ne gönderim yapıldı ne de çözüm oldu bu zamana kadar kargoda bir aksaklık varsa diye güncellemeden bekledim ama süre çok uzun olunca yazmak istedim ben sizden zaten bir telafi paketi beklememiştim ancak hem iletişim yolu ile açık adres ve iletişim bilgilerimi alıp hem de ürün göndermemeniz biraz tedirginlik oluşturdu. Kişisel bilgilerimi ne amaçla talep ettiniz o zaman?

15 Ekim 2024 16:23

Uğur sonuçtan çok memnun

Prima Premium Care Bebek Bezi Çok Sert, Kullanılamıyor.

Uğur
13 Eylül 2024 13:15
"Prima müşteri hizmetlerinden "Kubilay Bey" ve "Merve Hanım" dönüş yaptılar. İlgileri ve mağduriyetimi giderdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum."
Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
04 Eylül 2024 10:59

Ali
09 Aralık 2024 21:34
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
17 Mayıs 2024 03:48