Prens Bebe Eksik Ürün Gönderimi

Prens Bebe Eksik Ürün Gönderimi
09 Kasım 2023 15:52

28.10.2023 tarihinde yukarıda belirttiğim prens bebe adlı firmadan 4384.20 TL tutarında ürün sipariş ettim. Ancak siparişimdeki bazı ürünlerin olmadığını bunun yerine var olan ürün gönderebileceklerini belirttiler. Ben de kabul ettim. Siparişimde yapılan düzenlemeden sonra 85 TL borçlu olduğumu belirttiler. Ben de bu tutarı EFT ile kendilerine gönderdim. Daha sonra bana ürünler geldi ancak ürünler eksik geldi. 12 adet çocuk takımı ve bir üründe de takımın alt kısmı eksik geldi. Kendileriyle iletişime geçince kamera kayıtlarını kontrol edeceklerini belirttiler ve herhangi bir sorun olmadığını belirttiler. Ben de kamera kaydını onlara gönderdim. Burada eksik olduğunu onlar da kabul ettiler. Daha sonra kargo firmasıyla görüşeceklerini belki ürünlerin orada olabileceğini belirttiler. Ancak orada da ürünün olmadığını belirttiler. Başka bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Ben de var olan kamera kayıtlarında ürünlerin bana kargocu tarafından teslim edilmesinden ürünlerin istiflenmesine kadar kamera kaydı mevcuttur. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:54
Kinderbett Bebek Odaları Ürününde Çatlama Oldu Ve Farklı Renk Takıldı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Can Karavan 14 Gündür Ödemesini Yapmış Olduğumuz Ürün Tarafımıza Gönderilmedi.

03 Ağustos 2023 14:15

23 Ekim 2023 15:30
Serap sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 22:45