Bebek Arabası Güvenlik Sorunları Ve İade Problemi

26 Aralık 2024 01:12

Kızım 18 aylıkken Prego Aria model bebek arabasını aldım. Kızım yürürken bebek arabasını çek çekli olduğu için kullanımı daha kolay olacak diye düşündüm. Bebek arabasında oturduğu yerde hep yatış pozisyonunda, arkadan ipini ne kadar çekerseniz çekin oturma pozisyonu olmuyor. Bu da kızımı rahatsız ediyor. Kendisini öne çekiyor. Normal yolda giderken 2 defa sol arka tekerleği çıktı, dengemizi kaybettik, kızım ve ben de az kalsın düşüyorduk. Bebek arabasında kızımı ortalayıp koyuyorum, en son ip ayarına da getiriyorum fakat kızım hep yan yatıyor. Düşecek gibi korkup öndeki tutunma aparatını tutuyor. İade etmek istedim fakat firma geri almadı, bu şekilde bebek arabası deyip geri gönderdiler. Oturuş pozisyonunda olmayan kabin boy bebek arabası mı olur? Acil dönüş bekliyorum. Küçük çocukların can sağlığı önemli, olan para değil!

Songül

Prego aria Plus travel sistem bebek arabasından bizde şikayetçiyiz. Kesinlikle o kadar haklısınız ki. Yazdıklarınızda kendi yaşadıklarımızı gördük. Pusetinde de sürekli düşen aparatları yüzünden çok sıkılıp bunalmıştım. Hatta bir aparatını uçak bagajında kaybettiler. Yurt dışındaydık firmaya mail attım hiçbir geri dönüş olmadı, gelince aradım bu tasarım sıkıntılı sürekli düşüyor dediğimde yedek parça sattıklarını belırttiler. Onlinedan uyan başka bir markanın aparatını onların sattığının yarı fiyatına aldık. Velhasıl arabaya geçip rahatlarız dedik daha beter çıktı. Ne yaparsanız yapın çocuk yatar pozisyonda. Kendini tutup öne çekmeye çalışıyor oturabilmek için. Minder koy yastık koy hiç faydası olmuyor. Yerli malı alalım dedik ama hataymış. Kesinlikle Prego hiçbir şey almam artık.

24 Aralık 2024 12:06

PregoBaby Prego Aria Bebek Arabası Tekerlek

11 Eylül 2023 11:43
Seda sonuçtan hiç memnun değil

PregoBaby Prego Aria Model Bebek Arabası

05 Ocak 2024 11:19