Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Polosmart Magsafe Şarj Aleti PSM110

11 Mart 2024 00:36

Polosmart markasına ait Magsafe Şarj Aleti PSM110 modelini BİM'den satın aldım. Ancak şarj işlemi yarıda kesiliyor ve cihaz aşırı derecede ısınıyor. Bu sorun yalnızca bana özgü bir durum mu yoksa markanın genel bir problemi mi bilmiyorum. Konu hakkında yardım talep ediyorum. Ürünü bedava almadığımızı ve bir çözüm beklediğimizi belirtmek isterim. Şimdiden gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

11 Mart 2024 08:38 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

11 Mart 2024 10:23

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

11 Mart 2024 10:55

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Hocam Sorununuz Çözüldü Mü Bende Aynı Sorunu Yaşıyorum Çok Isınıyor Cihaz psm110

Erkan
Erkan