Polisan Yeni Buz Rengi

Polisan Yeni Buz Rengi
27 Şubat 2024 23:27

Polisan markası altında sentetik, yeni buz rengi boya aldım ve aldığım yerdeki katalogda açık gri olarak gözükmekteydi. Satıcı da açık gri olduğunu belirtti. Bu nedenle bu kodlu rengi tercih ettik. Boyacı odamızı boyadığında karşılaştığımız manzara beklediğimiz gibi değildi. Açık griye dair bir iz yoktu ve pembemsi, morumsu, mavimsi, yanar döner bir renkle karşılaştık. Hem boyaya hem de boyacıya verdiğimiz para boşa gitti.

28 Şubat 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

13 Mart 2024 14:19

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Katalogtakiyle Alakasız Renk

10 Haziran 2024 01:21
Polisan Katalogtakiyle Alakasız Renk

Polisan Katalogda Saf Gri Duvarda Mavi

23 Kasım 2023 11:48
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
25 Kasım 2023 11:21
"Şikayetim üzerine Polisan'dan benimle irtibat geçerek mağduriyetimi gideren Enis Bey'e teşekkür ediyorum."
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
22 Mart 2024 12:49
"Şikayetim çözüldü çok teşekkür ederim"
Polisan Yanlış Ton Boya
Elif sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2024 21:36
"Merhaba tekrardan sorunumla çok güzel ilgilendiler emeklerine teşekkürler teknik destek ekibinden Alperen bey eve kadar gelip kontrol sağladığı gerekli mercilere aktardığı için ve Polisan satış temsilcisi görevindeki Yetkin bey aldığım yer ile görüşüp birebir değişim sağlattığı sorunumla ilgilendiği için çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu yorumlardan sonra ama iyi insanların olduğunu görmek mutlu etti böyle bir ekibe sahip olduğunuz için hep böyle olumlu yorumlar almaya devam edeceksinizdir umarım iyi günler."