15 Mart 2023 14:59

Yalın beyaz 7.5L yalin beyaz 2.5L gizemli toprak elegans soft mat sipariş verdim. Sipariş verdiğiniz ürün elimizde kalmadı diye aradılar. Elinizde olmayan ürün bana neden satıldı? Sonra aynı renk fiyat farkı olan ürün göndeririz dediler tamam dedim. Bugün elime gelen ürünler yanlış renkte. Gizemli toprak olarak verdiğim siparişim ikisi de yalın beyaz gönderildi! Ustalar geldi boyalar yanlış! Nasıl telafi edilecek?

15 Mart 2023 15:30 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Elif
Elif
16 Mart 2023 10:40

Evet önce siz 2 tane yalin beyaz sipariş verdiniz diye geçiştirmeye çalıştınız sonra yanlış gönderdik değişim yapalım, yanında kalorifer rulosu hediye edelim dediniz. Sonra tekrar arayıp renk tüpü elimizde olmadığı için göndermeyeceğiniz siparişinizi iptal edin dediniz! Dalga mı geçiyorsunuz? Niye vaktimi çalıyor niye olmayan boyayı bana satıyorsunuz? Polisan'ın güvenilirliği bende bitti. Bir daha ne alırım ne aldırırım. İptal etmeyi bende bilirim giden zamanım ve param ne olacak?

Polisan Dingin Gri Boya Renk Sorunu Ve Mağduriyet

Selim sonuçtan çok memnun

Polisan Katalog Rengiyle Uyuşmayan Boya İçin Değişim Talebi

Selim
03 Ocak 23:48
"Merhabalar, Katalogdaki renk farkı ile ilgili yaşadığım sorunda gösterdiğiniz anlayış ve hızlı çözüm için çok teşekkür ederim. Yeni gönderdiğiniz boya elime ulaştı, tam istediğim gibi. Müşterisinin arkasında duran sizin gibi profesyonel firmalarla çalışmak gerçekten güven verici. Bu süreçte benimle ilk iletişim kuran kişi olan Ömer bey ve ürünün tekrar sorunsuz bir şekilde elimize ulaşmasını sağlayan Yaşar beye ayrıca teşekkür etmek istiyorum İyi çalışmalar dilerim.""
polisan-katalog-rengiyle-uyusmayan-boya-icin-degisim-talebi-1.jpg

Aldığım Boya Duvarı Kapatmadı, Evde Büyük Mağduriyet Yaşadım