30 Eylül 2024 13:24

Bursa Bauhaus şubesinden almış olduğum Polisan marka boyanın renk seçimini katalog üzerinden açık renk olacağını düşündüğüm için dingin gri tercih yaptım ama şu an hayretler içindeyim. Seçmiş olduğumuz renk koyu gri çıktı. Böyle büyük bir marka ve böyle bir satıcının müşterisini aydınlatması gerekiyor. Çünkü daha önce bununla ilgili internet üzerinden şikayet olmuş. Evimize ferahlık olsun diye boya vuruyoruz, karşılaştığım manzara ile içimiz karardı. Bu kadar maliyet yapalım, içimize sinmesin. Bu durumda ne gerekiyorsa yetkililerden gereğinin yapılmasını rica ederim.

30 Eylül 2024 14:14 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için ürün ismi paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Eylül 2024 14:17

Ürün ismi Polisan marka iç cephe boyası renk olarak dingin gri

30 Eylül 2024 14:24

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

14 Kasım 2024 18:29

Sadece telefon ile arama yapılıp inceleme yapılacağını beyan ederek bir daha arama yapmayarak ürününün arkasında durmaması Polisan markasına yakışmadı.

Azize
20 Haziran 2024 19:24

Polisan Katalogda Saf Gri Duvarda Mavi

23 Kasım 2023 11:48

Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz

Begüm
01 Mayıs 2024 15:17
Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz
Cuneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cuneyt
02 Nisan 2024 23:29