Cihan sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Alınan Polisan Boya Hayal Kırıklığı Yarattı

02 Nisan 2024 03:14

BİM marketten aldığım Polisan marka boya siliniyor. O kadar yapılan işçilik o kadar verilen para çöpe gitti resmen. Marka boya diye aldık fakat çok üzücü bir şekilde karşılık vermiştir. Emek ve para resmen çöpe attık. Bu zor zamanlarda bir şeyler yapmaya çalışırken yaşadığımız bu durum gerçekten hayal kırıklığıdır. Hiç yakışmadı

02 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

02 Nisan 2024 10:58

Dokunulan yer şaka gibi siliniyor.

03 Nisan 2024 14:09
BİM'den Alınan Polisan Boya Hayal Kırıklığı Yarattı

Yapmış oldukları sadece telefon ile aradılar. Ve boyanın kalitesinin düşük olduğu için BİM vs. Marketlere verdiklerini söylediler. Polisan çok küçük kaliten varmış. Bunu görmek üzücü yapılan masraf o kadar insanın emekleri sizin gibiler yüzünden boşa gidiyor. BİM markette böyle bir ürün sattığı için çok şey var söylenecek ama izin verilmiyor.

24 Nisan 2024 12:37

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Atilla sonucu yetersiz buldu

Atilla
24 Haziran 2025 20:07
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boya Duvardan Silince Tamamen Çıkıyor

Harun
17 Haziran 2023 17:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Ekim 2024 12:01