Ahmet
17 Mayıs 2024 20:50

BİM'den Polisan kumsal bej aldım. Duvar boyası aldık. Boya duvardan siliniyor. Ufak bir su değsin boya yerinden akıyor, Kutunun üstünde heba olan zamanıma mı üzüleyim? Giden parama mı üzüleyim? Polisan'dan hatanın telafisini talep ediyorum. Lütfen gerekli şeyleri yapınız. Polisan'dan beklenmeyecek şeyler. Yıllardır kıllanıyorum ilk defa böyle şeyle karşılaştım. Adına güvendim yolda kaldım boyacıya verdiğim paraya mı yoksa çektiğimiz temizlik eziyetine mi üzüleyim bilemedim. Bunu yapan satışına onay veren imalatı yapan herkese yazıklar olsun üç kuruş için adınızı lekeliyorsunuz. Bir daha nasıl Polisan boya alayım söyleyin bana

18 Mayıs 2024 09:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

24 Mayıs 2024 13:37

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

S Daldal sonuçtan hiç memnun değil

S Daldal
24 Temmuz 2023 15:55

Fatma
21 Ağustos 2025 10:24
Polisan İç Cephe Boyası Duvarda Leke Bırakıyor Ve Kolayca Çıkıyor

04 Eylül 2023 13:52
Polisan Acqua Boya Mağduriyeti
Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 16:32

Sultan