Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Poco Cep Telefonları Teknik Servis İlgisizliği Ve Sorunlu Cihaz!

Poco Cep Telefonları Teknik Servis İlgisizliği Ve Sorunlu Cihaz!
25 Kasım 2024 19:02

Xiaomi Poco X5 Pro teknik servis ilgisizliği. Cihazımın şarj soketi arızalandı, 2 yıllık garantisi hâlâ devam etmekte. Şarj soketi, şarja takınca 67W, 33W, 15W olmak üzere sürekli gidip geliyor ya da dolmuyor. Xiaomi'den orijinal 67W şarj aldım, 600 TL'ye, sorun hâlâ devam ediyor. Telefon geldiği günden beri ekranında beyaz yay şeklinde bir çizik vardı, sorun etmedim, not olarak onu da ekledim. Cihazı 8 Kasım'da Mieko teknik servisine gönderdim, puanlarına bakmadım ama 1.9 puanlaması varmış. 8 Kasım'da gönderdim, tekrar aradım durum öğrenmek için, teknik serviste cihazla ilgileniyoruz dediler. 20 Kasım'da kargoya vermişler, cihazı ilçe değiştirip kendim kargodan almaya gittim, kapıma gelmesine 5 gün vardı. Cihazı 22 Kasım'da aldım, kutusunu açtım, telefonu paketleme zahmetine girilmemiş, her yeri parmak izi, kılıf kutusunu yırtıp 2 bant ile tutuşturmuşlar. Telefonun hâlâ aynı olduğunu gördüm. Parça değişmemiş, formda cihaz bakımı yapıldı. Testlerden Başarı ile geçti yazılmış. Video çekip gönderdim, 2 gün sonra baktılar, aradım, tekrar gönderin bir 15 gün daha sizi bekletelim dediler. 0 cihaz talebinde bulundum, maalesef dediler. Parçayı değişmemişsiniz, 15 gün daha bekleyemem, cihaz zaten sizdeydi dedim, tekrar gönderin dediler. Arkadaşında durmuyorlar.   Cihazı göndermeyeceğim, mahkemeye başvuracağım.

profile profile

Sayit
Sayit

Dostum bunlarda kronik bir sorun x5de saj kesme sorunu yaşadım f5e geçtim onda da 3 ay sonra saj kesilme sorunu yaşadım şimdi f6 Pro kullanıyorum büyük ihtimal bundada yaşarım seninki kadar şiddetli değildi bazen yapıyordu bir ayda ya da 15gunde bir saja takınca kesilme yapıyordu ama sanki kesinlikle soketten tamir olunca kibarca tak ve çıkar

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 02:14
Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 20:53