Sodexo Braunshop Parçalı Çek Kullanma Sorunu

Sodexo Braunshop Parçalı Çek Kullanma Sorunu
04 Şubat 2024 14:14

Sodexo Flexogift üzerinden Braunshop'ta harcamak için tanımlanmış 3 adet çekim bulunmakta. Bunların toplamı 2200TL ediyor. Fakat Braunshop'tan 2200TLlik bir tıraş makinesi almaya çalışırken Sodexo ödeme yöntemini seçtiğimde sadece 1 adet kod girmeme izin veriyor. Bu yüzden toplam cek tutarım kadar harcama yapamıyorum ve sadece girdiğim çekin tutarını dikkate alarak 'Bakiye yetersiz' hatası veriyor.

3 farklı çekimi de tek bir çekte birleştiremiyorum çünkü en fazla alabildiğim çek tutarı '1000TL'. Ekte fotoğrafını görebilirsiniz.
Bu konuda Braunshop'taki çeklerimin toplam değerini kullanarak harcama yapamıyorum. Mailden ulaştığımda da ne Braunshop ne de Sodexo yardımcı olmuyor. Acilen sorunumun çözülmesi için destek rica ederim.

05 Şubat 2024 14:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

Murat sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2023 17:42
"Benimle iletişime geçen Işıl Hanım'a teşekkür ederim, sorunum hızlı şekilde giderildi."

01 Eylül 2023 21:07

06 Mayıs 2024 08:19