Oğuz sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2024 16:23
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
“Bu süreçte emeği geçenlere teşekkürler.”

Pluxee isimli firmanın hediye çekini kullanırken yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum.
Çalıştığım şirket hesabıma 2400 TL yükleme yaptı. Ben de bu bakiyeyi 50-1***250-2000 olmak üzere Carrefour SA hediye çeki olarak tanımladım.
11-09-2024 tarihinde Carrefour SA'da yapmış olduğum alışverişin ödemesini yaparken Pluxee üzerinden hediye çeki ile ödeme yapmak istedim. Sırasıyla 50 TL olan çek ile başlayıp 100 TL çek ile ödemeye devam ederken kasa personeli kullanmak istediğim çekin hata verdiğini ifade etti. Bunun üzerine diğer hediye çekleri ile ödemeyi tamamladım. Kasa personeli alışveriş çekini tarafıma ibraz ederken özellikle o çekin kullanılmadığını fiş üzerinde gösterdi. Pluxee uygulamasından kontrol ettiğimde 100 TL'lik çekin hesabımdan silindiğini görünce müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, kendilerine fişi ve konuyu mail olarak attım. Bana yapılan geri dönüşte firmanın iade dilekçesi göndermesini istediler; kendilerine ısrarla anlatmama rağmen konuyu idrak edemediler. Carrefour SA bana fiş ibraz ediyor. Fişte 100 TL'lik çek kullanılmamış ama Pluxee isimli firma kullanılmayan çekin iadesini istiyor. Beni mağdur ediyor. Bu tutarın iadesini hesabıma yapmıyor.

16 Eylül 2024 16:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

16 Eylül 2024 17:26

Merhaba Oğuz Bey, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

18 Eylül 2024 16:47

Şirket tarafından arandım ve şikayetim ile ilgili Carrefour SA ile iletişime geçeceklerini eğer Carrefour SA iadeyi kabul ederse tarafıma bakiye yüklemesi yapılacağı ifade edildi. Bense halen beklemedeyim tarafıma yapılan bir iade söz konusu değil.

18 Eylül 2024 16:53

Eğer Carrefour SA iadeyi kabul etmezse ben yine mağdur olan taraf olacağım sanırım elimdeki bilgi ve belgeleri ibraz etmeme rağmen ve siz hangi firma ve hangi saatte bu işlemin onay kodunun girildiğini bildiğiniz üzere bu süreç neden bu kadar uzuyor anlam veremiyorum...

18 Eylül 2024 21:20
pluxee-turkiye-kullanilmadigi-halde-hesabimdan-silinen-alisveris-ceki-1.jpg

Yaşadığım soruna dair süreç tarafımca olumlu sonuçlandı. Bu konuda emeği geçen Pluxee çalışanlarına Teşekkür ederim...

18 Eylül 2024 21:26

Yaşadığım soruna dair süreç tarafımca olumlu yönde sonuçlandı söz konusu bakiye hesabıma yüklendi. Bu konuda emeği geçen Pluxee çalışanlarına Teşekkür ederim.

18 Eylül 2024 21:30

Bu süreçte emeği geçenlere teşekkürler.

Veysel
Veysel

04.12.2024 tarihinde 2 adet 1600 TL lik çekim vardı. Ben bunlardan 1500+100 TL sini pluxee gıda çekine çevirdim. Kasaya gittiğimizde kasiyer yaptığımız alışverişin 1600 TL yi geçebileceğin söyleyince kalan diğer 1600 TL yi de aynı şekilde 1500+100 TL pluxee gıda çekine çevirdim. Son aldığım çek online hesabımdan gitti. Artık göremiyorum. 3 defa müşteri hizmetlerini aradım. 2 defa uygulamayı sildim yükledim olmadı. Bakiye yüklenmedi gözükmüyor. Lütfen bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Mağdur oldum.

Hediye Çekinin Kullanılamaması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

22 Ekim 2024 22:19
Hediye Çekinin Kullanılamaması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 12:40

20 Aralık 2024 12:47