Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 00:09

Piranlar Motor Gebze Bayisi'nden aldığım RKS Arome 125 motosikletimde granaj sorunları ve uzaktan çalıştırmayla ilgili sorun yaşadım. Rodaj bakımında bu sorunu giderdiler fakat sökülen granajları yanlış montajlamışlar ve motosikletimin alarmı şu an devre dışı. Servise her mesaj attığımda yeni bir yalanla karşıma çıkıyorlar. Rodaj bakımı altında 1500 liralık fahiş fiyata rağmen KDV matrahı bulunan herhangi bir fatura vermediler, servis formu verdiler. Konuyla ilgili hem Tüketici Hakem Heyeti'ne hem de Vergi Denetim Kurulu'na başvuru yapacağım. Paramla rezil oluyorum.

19 Ağustos 2024 09:20 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Şikayet Yönetim Ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Gerekli incelemeler yapılıp çözüm alternatiflerimiz ile birlikte en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz En içten sevgi ve saygılarımızla... Piranlar Müşteri Temsilcilği

26 Ağustos 2024 17:12

Merhaba şikayet yönetim ekibiniz geri dönüş yaptı. Sürecin çok uzun olmasından yakınmamı oldukça kişiselleştirerek, kendini bilmez bir tavırla ve üslupla iletişim kurdu. Çözüm üretmek yerine sorun çıkartan harika bir müşteri temsilcisi. Konuyla ilgili bize bir şey olmaz havalarında ama umarım yanılırım.

26 Ağustos 2024 17:19

Mehmet Bey servis randevusunda öncelik vermek üzerine tarafınıza dönüş sağladık. Müşteri hizmetleri ile gerçekleşen konuşmada sizin sergilediğiniz tavırlar üzerine görüşme sonlanmıştır. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

26 Ağustos 2024 17:23

Gerçekleşen görüşmede gecikmeden dolayı özür dilemek yerine, "Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacakmışsınız, yapabilirsiniz." şeklindeki tavırlarınız kurumsal yapınız hakkında gerekli bilgiyi veriyor. İyi çalışmalar diliyorum.

26 Ağustos 2024 17:36
29 Ağustos 2024 11:50

Servisinizin yalan söylediğini söylediğimde hayır yalan söylemiyorlar, size öncelik verecektik ama siz THH'ne başvuru yapacakmışsınız; siz buyurun yapın şikayetinizi dediniz. Yaklaşımınız tamamen şu şekildeydi; biz size öncelik sağlayacaktık ama madem siz böyle düşünüyorsunuz o zaman size öncelik falan yok. Uzun lafın kısası... Müşterisiyle ağız dalaşına giren, zaten yapması gerektiği bir şeyi bahşediyormuş gibi yapan, haftalarca aylarca sıra bulunamayan bir servis olduğunuzu herkesin anlaması gerekiyor. Motorumu arıza için bırakıyorum, aldığımda farklı bir yeri arızalanmış oluyor... Daha ne diyeyim ki?

Can sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 12:42
Piranlar Motor-RKS Veloce 150
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Motosiklet Arızalı Çıktı İade Etmek İstiyorum

17 Temmuz 2025 00:15
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Nisan 2025 22:58