Sena sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 21:56

Pink Home sitesinden tek çekim kredi kartıyla 2023 Temmuz ayında oturma grubu aldım. 2023 Ağustos ayında oturma grubunun masasında çatlaklar meydana geldi. Bunu ilettiğim zaman başlangıçta bu sorunun önemli olmadığını söylediler. Sonrasında değişim yapacaklarını belirttiler. 1 yıl bizi oyaladıktan sonra 11 Haziran 2024 tarihinde masamın değişimini yaptılar ama daha kötü bir masa gönderdiler. Masanın ayakları ve üstü farklı renkteydi ve kalite hiç yoktu. Eski masamı tekrar gönderin bari, bu ondan da kötü dediğimde, biz sorunu çözdük, istediğiniz yere başvurabilirsiniz deyip telefonu kapattılar. Tüketici Hakları'na başvurumu yaptım. Pink Home, maalesef sözlerinin arkasında duramıyor.

13 Haziran 2024 11:39

Pink Home şirketinden aldığım masa takımının masasında çatlaklar meydana geldi masanın değişimini talep ettim yaklaşık 1 yıl sonra masayı değiştirdiler. Gelen masa giden masamdan daha kötüydü. Daha fazla çatlak kırık renk eşitsizliği olan bir masa gönderdiler. Bunu dile getirdiğimde biz elimizden geleni yaptık dediler. Müşteriyi mağdur ettiler şu an da hiçbir şey yapmıyorlar eski masa mı da göndermiyorlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bütün moralim altüst oldu. Kimse peşin parayla bu siteden bir ürün talep etmesin. Olan paranıza oluyor. Gönderdikleri masayı görüntülerle yayınlıyorum.

13 Haziran 2024 10:50

Pink Home şirketinden masa takımı satın aldım masa takımının masasında ayrıklar meydana geldi değişimi talep ettim yaklaşık 1 yılın sonunda değişimini yaptılar. Yerine yeni masa gönderdiler ama kusurlu masa gönderdiler. Bunu da söylediğim zaman biz eşimizden geleni yaptık dediler. Bütün moralim altüst oldu gerçekten arkasında durmuyorlar masanın görüntüsünü paylaştığım zaman sorun yok diyorlar. Nasıl bir şirketten alışveriş yaptım bende bilemiyorum.

11 Haziran 2024 22:06 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Sena
Sena
11 Haziran 2024 22:50

Masada çatlaklar olması masanın ortadan ikiye ayrılması belki sizin için sorun olmayabilir ama müşteri için bu bir sorundur. Bize verdiğiniz sözü daha kötü bir masa göndererek tuttuk diyorsunuz ama maalesef bu işler böyle olmuyor. Eski masamı gönderin dediğimde araç Manisa'ya geliyor tekrar dediniz ama yola henüz çıkmamıştı. Orada bile yalan söylediniz. Ödediğimiz paranın hiçbirini hak etmiyor bu işletme. Mağdur olan müşteriniz oldu ve görüyorum ki herkes bu durumdan şikayetçi yine de bildiğinizi okuyorsunuz. Mahkemede görüşürüz.

17 Temmuz 2024 10:57

Merhabalar ürünleriniz istek üzerine tekrar değişim olmuştur sorununuz çözülmüştür. Güle Güle kullanma dileğiyle.

13 Haziran 2024 17:17
Pink Home'dan Yaşadığım Mağduriyet
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Pink Home /Manisa Kusurlu Ürün/iadenizi Alamıyorsunuz

06 Eylül 2024 18:08
pink-home-manisa-kusurlu-uruniadenizi-alamiyorsunuz-2.pdf
Direnç sonuçtan çok memnun

Direnç
19 Mayıs 2025 15:05
"Aylardır çözülemeyen sorun E*** Ç*** hanımefendi devreye girince hemen çözüldü. Yardımları için teşekkür ediyoruz."
Pink Home'dan Aldığım Kusurlu Ürünler Değiştirilmiyor, Muhatap Bulamıyorum
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Pink Home'dan Aldığımız Koltukta Yaşadığımız Sorunlar

15 Eylül 2023 22:20