Ayla sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 16:26

Bursa şubenizden annem için elbise aldık. Etek altındaki astarı kesilmesi için tadilata İzmir'e gönderdiler. İki hafta sonra (15.5.24) tarihinde teslim aldık. Teslim ederken tekrar denemesine müsaade etmediler. Kılıfın içinden gösterdiler o şekilde ancak eteğin astar kısmının yırtık olduğunu gördük. Onu dikip geri verdiler. Eve gelip kılıftan çıkarıp baktığımızda iki kolunda kolun iç tarafa gelen kısmının organze kumaşın yırtıldığını gördük. Hemen dükkana geri gittik ve asla hataların kendilerinde olduğunu kabul etmediler. Biz böyle teslim etmedik deyip durdular. Israrlarımız sonucu Bursa'da düzeltip size teslim edeceğiz dendi. Kumaşın organze kısmı dikilip gönderilirse kollarının daralacağını ve anneme olmayacağını söyledik. Öyle bir şey olmaz çok gerekirse kolu değiştiririz dediler. Ancak bugün öğrendik ki İzmir'e göndermişler ve hangi işlem yapılacağı konusunda bilgi vermiyorlar. Haftaya düğünümüz var ve elbisenin kollarını daraltıp teslim ettiler. Ve elbiseyi bizim yırttığımızı iddia ediyorlar. Tavırları çok kötü.

Tadilat Ve Ürün Sorunlarında Mağaza Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

06 Haziran 2025 14:58

28 Temmuz 2023 13:09
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 09:49

Defolu Şallar İçin İade Talebim Bir Aydır Sonuçlanmıyor

İrem
17 Ekim 2025 02:56

11 Temmuz 2023 16:47
Quqa Official Özel Günümü Mahvettiler!