Akçay sonuçtan memnun

Pilsan Akülü Arabada Şarj Sorunu

17 Haziran 2023 08:01

Dün Şok Market'ten aldık. Pilsan Champion akülü uzaktan kumandalı araç dün gayet güzel oynadı. Oğlum akşam şarjı bitti. Aküyü çıkardım, şarja taktım. Sabah uyandım, aküyü arabaya taktım, çalışmadı. Şarj olmamış. Şarj aleti hep yeşil yanıyor, kırmızı hiç yanmıyor. Şimdi yine taktım ama ümidim yok, yeşil yanıyor şarj aletinin ışığı.

12 Temmuz 2023 10:14

Pilsan campions akülü uzaktan kumandalı araba için yine şikayet yazmıştım buraya sonra bana ulaştılar şarj sorunu vardı garantiye götürdük hallettik aynı gün yanık kokusu geldi araçtan direksiyon sağa sola dönmüyor uzaktan kumandayla bunu bildirdim ve bir daha garantiyle uğraşamayacağımı söyledim köyde oturduğum için ürünü iade etmek istiyorum fakat WhatsApp'dan yazdığım halde 2 gündür cevap alamıyorum? Yardım edin lütfen

18 Haziran 2023 16:53

Aküsünde kablolarda temassızlık var 16.06.2023 tarihinde alındı şok marketten şarjı hemen bitiyor kablo ışığı hep yeşil yanıyor 10 saat şarjda durdu 5 dakika sürmedi bitti kabloları takınca anahtarın ışığı yanmıyor aküye bağlı kabloya dokununca yanıyor. Ne olacak Pilsan campions akülü uzaktan kumandalı araba.!

Akçay
Akçay
17 Haziran 2023 10:36

Kaliteli ürün. Teşekkürler...

19 Haziran 2023 08:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

19 Mayıs 2024 18:47

Yeni Aldığım Akülü Araba Işığı Yanıyor Ama Çalışmıyor

15 Temmuz 2025 20:23

Yeni Alınan Akülü Araba Hiç Çalışmadı Mağaza Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

06 Ağustos 2025 20:02

01 Mayıs 2024 00:36