Piksel Aqua Su Arıtma Tankı Patlamış...

11 Haziran 2024 17:412.028

Piksel Aqua isimli firmadan birkaç tane arıtıcı cihaz satın aldık. Bazılarında sorun yaşamazken kısa süre önce bir cihazda sıkıntı oldu. Baktık tank patlamış. Garantisi de 1 ay geçmiş. Aslında garanti bitmeden sıkıntı yaşandı ama biz meşguliyetten süreci kaçırmış olduk. Durumu firmaya anlattık. 3 ayda bir ön filtre değişimi yapılması gerekiyor, gecikirse tank patlar dendi. Şaşırdım. Burası Türkiye kim 3 ayda bir filtre değiştiriyor günü gününe bilmiyorum, bunun için tankın patlayacağı da mantığıma hiç yatmıyor.

Kısacası biz garanti sürecini geçirmemiş olsak bile zaten çeşitli bahanelerle garantiye filan sokulmayacakmış. Çok alışverişimiz olmuştu, üzüldük.

Eray
Benzer Şikayeti Var
11 Temmuz 2024 19:01

Benimde 12 aşamalı arıtmanın tankı patladı hem de garanti süresi içinde. Filtreleri geç değiştirdiniz denerek garantiye alınmadı. Hakem heyetinde dosya açtım. İnsanları ker (ev) iz zannediyorlar. Tankın patlaması ile filtre değişimi arasında kesinlikle alaka yok. Az su kullanırsan filtreleri daha uzun zamanda değiştirirsin bu kadar basit. Firmanın garanti şartları kısmında filtre değişimi ile alakalı bir ifade yok zaten yazamazlar da böyle bir saçmalığı.

Eki aç
Eki aç

11 Temmuz 2024 19:281.808

12 aşamalı piksel Aqua su arıtma sisteminin su tankı patladı hem de garanti süresi içinde. Filtreleri geç değiştirdiniz ...