Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Pierre Cardin'de Yanlış Fatura Kesimi Sorunu

18 Kasım 2024 03:22

Pierre Cardin mobil uygulaması üzerinden oluşturduğum 24.134,13 TL tutarındaki P27636857812793 numaralı siparişte teslimat adresi ve fatura adresini özellikle belirtmiş olduğum halde fatura yanlış kesilmiştir. Fatura adresi olarak belirttiğim bilgilerden isim, T.C. kimlik numarası, vergi dairesi gibi bilgiler yanlış girilmiştir. Pierre Cardin hesabımın kişisel bilgiler bölümünde 'Kurumsal Meşrutiyet' adlı adresin tüm detaylarıyla faturanın kesilmesi gerekmekteydi. Pierre Cardin gibi bir firmanın böyle bir yanlışı kesinlikle yapmaması gerekmektedir. Bu konuda yapılan yanlışın en kısa süre içerisinde düzeltilmesini ve sipariş detaylarında belirttiğim şekilde fatura kesilerek tarafıma iletilmesini talep etmekteyim. Bu talebimin karşılanmaması halinde yıllardır düzenli olarak alışveriş yaptığım Pierre Cardin markasından bir daha alışveriş yapmayacak olup hiçbir yakınıma da yapmamalarını tavsiye edeceğimi bildirmek isterim.
Not:
Sipariş detaylarını gösteren ekran görüntüsü, yanlış kesilen faturalar, Pierre Cardin hesabımın kişisel bilgiler bölümündeki adres bilgileri ek belge olarak sunulmuştur.

19 Kasım 2024 02:33

Hala tarafıma dönüş yapılmış değil, konuyla ilgili gerekenin en kısa zamanda yapılmasını rica ediyorum.

29 Ocak 2025 01:34

18 kasımda yazmış olduğum şikayet metnine cevaben hiçbir yetkili geri dönüş sağlamamış olup konu hakkında bir çözüm üretilmemiştir. Bu mağduriyetin üzerine Pierre Cardin markasını tekrar tercih etmeyeceğimi ve hiçbir yakınıma tavsiye etmeyeceğimi bildirmek isterim.

26 Ağustos 2025 11:53

27 Aralık 2023 12:38

12 Mayıs 2024 01:50
Pierre Cardin Giyim İptal Talebi Oluşmasına Rağmen İptal Olmayan Ürün
Öz Fıstıkoğlu sonuçtan hiç memnun değil

Öz Fıstıkoğlu
02 Mayıs 2025 01:27