Muhammet sonuçtan memnun değil

Piaggio Yeni Aldığım Motorun Sürekli Sorun Çıkarması

03 Eylül 2024 18:09

34 ***568 motorun sahibiyim. Motoru aldıktan 1 hafta içinde titreme ve kalkışta kasma sesi vardı. Defalarca servislerinize söylememe rağmen bana 'rodaj geçsin, km yapın' gibi aslı olmayan sebeplerle yüksek para verdiğim aracı bozuk bir şekilde sürmek için zorlandım. Sonrasında bakım için 6000 TL ödedikten sonra motorun debriyajının bozuk olduğu ve ücrete tabi değişmesi gerektiği söylendi!

Bu nasıl bir dünya markası temsilidir? Ben Londra insan hakları müfettişi diplomatiğim. Aldığım ürün garantili ve aldığımdan beri sorunludur. Bu, güpegündüz yanıltmaca ve söylenen hakların ihlalidir. Sıfır aldığım, onca bakım parası ödeyip daha doğru düzgün sürmediğim aracın sorunlarını çözmekle yükümlüsünüz.

Çalışanlarınız bana gayri resmi yaptırımlar yapıp tek amacı para almak yaklaşımı ile yaklaşıyor. Ve şimdi anlıyorum dünya markası piaggio'nun Türkiye'de neden tutulmadığını. Motorumun bütün sorunlarını çözmezseniz sizi hem Tüketici Hakları'na, hem de İtalya genel müdürlüğüne şikayet edeceğim!

profile profile
04 Eylül 2024 08:38 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ata
Ata

Çok merak ettim bir sonuç alabildiniz mi?

Selma
Selma

Sonuç alamadık, hatta sonuç alamadığımız gibi şu an 3 nisandan beri motorun servisten çıkmasını bekliyoruz.

Hayır

Kuba Motor'da Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Talebi

Demirbey
21 Ekim 2024 23:07
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
04 Ağustos 2023 11:45