Cenk sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 17:26

Trendyol'dan 21 nisanda Philips IPL Brı 940 lazer makinesi aldım. Ürün 3 ay sonrasında atış yapmamaya başladı. İlk yaptığım işlem Trendyol çağrı merkezini aramak oldu. Onlarda ürünü yetkili servise vermemizi söylediler. Dedikleri gibi yaptık. İlk Gebze'de ki Philips yetkili servise verdik. 1 aya kadar bekledik. Sonra yapıldı diye çağırdılar gittik aldık. Eve geldik baktık ki ürün çalışmıyor. Sonra ki gün Kadıköy’deki Aladağ elektronik olan yetkili servise götürdüm. İş yerime yakın diye. Orası da ürünü 20 gün sonra falan ürünün bozuk olduğunu cihazın genel merkeze gönderileceğini sadece cihazın arıza raporunu verdiler. Bu rapor ile yeni cihazı Trendyol'dan alabileceğimizi söylediler. Bundan sonrası tamamen benim için mağduriyet ve sıkıntı. Çünkü Philips ürünün incelenmek için yurt dışına gönderilebileceğini söylediler. Raporun yeterli olduğunu. Trendyol'da illa ki bozuk ürünü istiyor. Olan ben müşteriye oldu. Ürünüm elimden alındı. Ürün yok. Taksiti bitmeyen ürünün hala taksitini ödüyorum. Hangisi doğru, hangisi yanlış bilmiyorum. Bu şekilde bir iletişimsizlikten ben müşteri olarak niye mağdur oluyorum. Bu iki büyük markadan bir daha alışveriş yapmamak mi gerekiyor. Mağdurum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Son care buraya yazmak durumunda bırakan bu iki büyük firmayı da kınıyorum. Bir müşteri olarak

Arife sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Aldığım Ürünün İadesi Ve Fatura Gönderimi Konusunda Mağduriyet Yaşıyorum

Arife
30 Temmuz 2025 15:10

18 Şubat 2025 00:55

Ayşe
23 Aralık 2024 16:22
Philips Ürünü Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
01 Nisan 2024 23:30