Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:06

Philips 50Pus8807 model televizyonumun garantisinin bitmesine 2 ay kala ekranında çizgi çıktı. Servis bunun üretim hatasından kaynaklı olduğu ve Philips'in cihazın değiştirilmesi yönünde onay verdiğini bildirdi. Bana arızalı olan televizyon ile beraber bir adet değişim formu verdiler ve bu formu aldığım yere iletmemi söylediler. Cihazı Media Markt internet sitesinden almıştım. Media Markt ile görüştüm ve formu kendilerine göndermemi söylediler ve kendilerinden haber beklememi söylediler. Bende formu kendilerine gönderdim ve tam 12 gün oldu. Herhangi bir geri dönüş yok. Aradığımda Philips Türkiye'ye mail attıklarını ve cevap beklediklerini söyleyip duruyorlar. Türkiye'nin 2 tane dev firması 3 kuruşluk televizyon için şekilden şekilde giriyor ve müşteriyi mağdur ediyorlar. Ben bu ürünü Tüketici Hakem Heyeti kararı ile de alırım bunu biliyorum ama tüketiciyi bu kadar üzmek hiç yakışmıyor 2 firmaya da. Bu sorun Samsung monitörümde de meydana gelmişti. Samsung 3 gün içinde yeni cihazı tarafıma gönderdi. Philips'i evime sokarken bundan sonra 2 kere düşüneceğim. Mağdur olduğunuzda kimse durmuyor arkanızda. Bir maile 12 gündür dönüş yapamıyorsanız kapatın gidin ülkeden firmayı.

Gürkan

Anladım, teşekkürler bekliyorum bakalım ne olacak. Bu arada Size yeni verdikleri model hangisi, memnun musunuz?

Gürkan

Merhaba, benzer durumu bende yaşıyorum bende Media Markt'tan almıştım ekranda çizgi çıktı servis değişim ya da iade raporu çıkardı. Media Markt'a gittim oradaki çalışan arkadaş ücret iadesini alabileceğimi söyledi ama önce bir Philips'e mail atalım ücret iadesini kesinlikle istemediğimi muadilini talep ettiğimizi yazdılar. Şu an dönüşü bekliyorum. Sizinki nasıl sonuçlandı?

Çağatay

Media Markt yeni seri olan modelden gönderdi bana hocam. Bende para iadesi kabul etmedim. Değişim istedim. Philips firmasi hiç ilgilenmiyor. Media Markt ile çözmeye calisin işinizi bence. Benimle ilgilendiler sağ olsunlar bayağı.

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi İçinde Bozulan TV İçin Philips'ten Dönüş Alamıyorum, Mağduriyet Yaşıyorum

Şükrü
09 Ağustos 2025 00:15

23 Şubat 2025 19:57
Philips TV: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:10
PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!