Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 14:01

Kasım ayı içerisinde Philips 65PUS8508 TV aldım. Servis gelip TV kurulumunu yaptı ancak TV'nin sol ve alt tarafından ciddi şekilde ışık sızmaları bulunuyor. Teknik servis benden problemle ilgili fotoğraflar paylaşmamı istedi ve sonrasında kayıt oluşturuldu. Ancak herhangi bir görevli TV'ye bakmaya dahi gelmedi. Benim paylaştığım fotoğraflarla işlem yapıldı ve 2 gün sonra müfettişlerin durumu değerlendirdiği, problemin standartlar dahilinde görüldüğü ve gece karanlık ortamda çekilen görseller olduğunu belirtti. Bu fiyatta ve bu segmentteki bir üründe bu denli ciddi ışık sızmalarının olması, eğer bu durum normalse bile ekranın sadece belirli bölgelerde bulunması bende ciddi şekilde güven kaybına sebep oldu. Bu durum gerçekten de standartlar dahilinde olan bir durumsa üzülerek belirtmeliyim ki bu standartlar oldukça düşük. Genel itibari ile Ambilight özelliği, ekranın genel görüntüsü kalitesi ve sesinden çok memnun kalmama rağmen bu problem genel TV deneyimimi maalesef ciddi şekilde düşürmekte.

03 Ocak 2024 08:58

28 Kasım'da kurulumu yapılan Philips 65PUS8508 modeli TV'imizde ışık sızmaları mevcuttu. Kurulum yapıldığı gün teknik servis mücadeleme başladım. Servisi aradım, önce fotoğraf istedi sonra müşteri hizmetlerine yönlendirdi; müşteri hizmetlerini aradım servise yönlendirdi. Birkaç tur bu iletişimi yaşadıktan sonra arıza kaydımı açabildik. Ancak teknik servis benimle herhangi bir şekilde iletişime dahi geçmeden ilk başta istedikleri, ekte paylaştığım, fotoğrafları kullanarak problemin ürünün doğasında olduğunu ve gece çekimlerinde karşılaşılabileceğini değerlendirdiler. Bu platform üzerinden açtığım şikayet ise mail üzerinden teknik servis başvurusu oluşturuldu diye yanıtlandı ancak sonuç yine aynı ne arayan var ne soran. TV'yi çok severek almama rağmen bu ışık sızmaları ve hiçbir şekilde teknik servis desteği görememem sebebiyle ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattı.

profile profile
14 Aralık 2023 15:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Ocak 2024 09:01

İlginiz için teşekkür ederim. Problemimle ilgili hiçbir şey değişmedi. Sadece buradan mesajım yanıtlandı ve arıza kaydı oluşturuldu. Teknik servisten herhangi bir şekilde dönüş veya konunun çözümü ile ilgili herhangi bir iletişim kuramadık.

Baran sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 11:45
Philips 65" TV'de Işık Sızıntısı Ve Servis İlgisizliği Şikayeti
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:31

18 Aralık 2023 18:58
Philips TV Işık Sızması Sorunu
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyon Kesinlikle Alma

28 Eylül 2024 19:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Ekim 2024 18:42