Philips TV Philips 58PUS8507/62 Ekranda Bulutlanma/sis Problemi

Abdullah
30 Kasım 2022 16:27

Philips marka cihazı Teknosa. COM'dan Philips 58PUS8507/62 (The One serisi) YK1A2225440720 seri numaralı ürünü satın aldım. 15.11.2022 kurulumu Philips Yetkili Servis tarafından yapıldıktan sonra cihazı kullanmaya başladım. Cihazı kullanmaya başladıktan sonra ekranın orta bölmesinde karanlık sahnelerde ortaya çıkan bulut, sis benzeri beyaz leke olduğunu fark ettim. Çektiğim film, dizi ve siyah ekran sahnelerinde sorunun farklı açılardan da sabit olduğu kanaatine vardım. Philips yetkili servis ile iletişime geçip sorunu beyan ettim;Güncelleme ile düzelebilen sorun olduğu söylediler fakat çözüm önerisi problemi ortadan kaldırmadı. Çözüm yollarını denemek için Philips müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim 3336655 numaralı dosyamı oluşturup muhatap olduğum yetkili servise telkinler verip görüşmeyi sonlandırdık. Yetkili servis ile 21.11.2022 tekrar iletişimin ardından çeşitli pixel testleri yapıp görsel atmamı istediler. Diyalog süreci bittikten sonra 29.11.2022 adresimde cihazı görmeye gelen Philips yetkili servis görevlisinin cihazda bir sorun olmadığı ve bu modellerde normal olduğunu ibaresini duydum. Tüm bu yaşanan sürecin ardından sorunun diyalog üstünde çözülemeyeceğini düşünerekten bu kanal üzerinden şikayetimi beyan ederim. THH kapsamında haklarımın olduğumun bilincindeyim. Sorunun kısa sürede çözülmesini talep ederim.

profile profile profile
08 Aralık 2022 18:01 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sonuç ne oldu acaba Abdullah bey bende yeni başladım bu sürece

Garanti Sonrası Hemen Arızalanan Philips TV İçin Çözüm Bekliyorum

Erkan
26 Eylül 10:04

Philips Televizyonda Kalıcı Beyaz Çizgi Sorunu Ve Değişim Talebi

Umut
25 Temmuz 22:03
Philips Televizyonda Kalıcı Beyaz Çizgi Sorunu Ve Değişim Talebi
Orcun sonuçtan hiç memnun değil

Orcun
24 Haziran 11:00