Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Beyaz Lekelenmesi Ve Servis Sorunu

01 Ocak 2024 16:09

Daha 2 ila 3 ay kadar önce almış olduğum Philips televizyonumun ekranında ama yazılımsal ama donanımsal nedir bilmiyorum lekelenme sorunu var. Belli bir süre sonra görselde görüldüğü gibi lekelenme yapıyor. Garantili ürün diye yetkili servisi çağırdım. Aldılar götürdüler ve biz arıza görmedik deyip geri getirdiler. Kurduk ve ertesi gün tekrar aynı sorun. Üstelik kendilerine arızayı sürekli yapmadığını, video ile çektiğimi ve arızanın buna istinaden düzeltilmesi ya da ayıplı ürünün değiştirilmesini istediğimi söylesem de hiçbir şey yapılmadı. Elbette ki yarın tekrar kendilerini tekrar arayıp kayıt açacağım. Bunun sonunda artık birbirimizden bıkana kadar buna devam edeceğiz gibi görünüyor çünkü Philips Yetkili Servisi bu hususta çözüm odaklı davranmıyor. Bu sorun çözülene kadar şikayetim burada duracak.

02 Ocak 2024 17:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ocak 2024 17:04

Cevabınız için teşekkürler. Henüz sorunum çözülmüş değil. Süreç başlatıldı. Sorunum tarafımca haksız bir zarara uğratılmadan çözüldüğü vakit şikayetimi çözüldü olarak güncelleyerek kapatacağım.

03 Nisan 2024 15:47

Philips Oled TV 2 Yılın Sonunda Hurda Oldu

19 Eylül 2023 09:52
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 19:43
Philips Televizyon Ekranındaki Lekeler Ve Servis Sorunu
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 15:42

12 Nisan 2024 18:35