Serkan sonuçtan memnun değil

10 Haziran 2023 19:59

Ben serkan k****,17. 10.2021 tarihinde almış olduğum 58pus8506162 model üretim seri numarası : ykıa2131270045
cihazımız 27.06.2022 tarihinde ekran camında ve dış kasasında lekeler ve çizikler olduğundan ayrıca ekran içinde yatay çizgi olduğundan bakıma gidip gelmiştir.

Bugün 10.06.2023 televizyonumuzda yine aynı ve daha fazla sıkıntıyla servis çağrılmıştır. Görüntü yok resim yok ses yok, televizyonumuz bozulmuştur. Servis gelip televizyonumuzu almıştır, servisinize ve tüketici danışma hattınızı arayarak televizyonun panelinin değiştirilip tarafıma geri verilmesini istemediğimi belirttim.

1 yıl içerisinde aynı arızadan kaynaklı 2. Servis çağırışım. Garanti süresinin 90 gün kalması ve yine aynı arızadan dolayı tekrar sorun yaşamayacağımın bir garantisi olmadığı için ürünü tamir olmuş bir şekilde kesinlikle istemiyorum, tarafıma paramın bugünkü değerinde tarafıma iadesini istiyorum. Aksi takdirde tüketici haklarımı kullanıp yasal yollara başvuracağımı tarafınıza bildiririm.

profile profile
12 Haziran 2023 09:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
Serkan
15 Haziran 2023 10:38

Merhaba. Bana ayrıntılı bilgi verilmedi. Bana söylenen şikayetinizi servis sağlayıcınıza bildirin dendi, servis sağlayıcı da bana genel merkez ile iletişime geçmem söyledi dolayısıyla bana detaylı bir bilgi verilmedi.

Murathan sonuçtan hiç memnun değil

Murathan
10 Ağustos 16:59
Garanti Bitiminde Bozulan Philips TV Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 19:52
PHILIPS TV Philips Ekran Arızası
Öznur sonuçtan memnun değil

Philips TV İki Yıl İçinde İkinci Panel Arızasıyla Hayal Kırıklığı Yarattı

Öznur
11 Kasım 2024 20:49
Philips TV İki Yıl İçinde İkinci Panel Arızasıyla Hayal Kırıklığı Yarattı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyon Arızası

Ahmet