Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyonumda Bitmeyen Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

Büşra
15 Ekim 2024 18:42

28.12.2023 sipariş, 05.01.2024 teslimat tarihli Philips 65PUS8808/62 Ambilight televizyonumuzda 2-3 ay sonrasında görüntü ve seste bozukluklar gözlemledik. Ses konusu zaten sıkıntılıydı, uzaktan ve boğuk geliyordu. Ana problem ise sesin ve görüntünün cızırtılı ve bozuk gelişiydi. Servise yönlendirildik, televizyonumuzu aldılar, 1.5 ay boyunca televizyonumuz gelmedi. İki arkadaşımız daha aynı televizyondan 55 ve 85 İnci olmak üzere aldılar, onlarda böyle bir problem hiç çıkmamıştı. Sıfır bir ürün olmasına rağmen, anakartının arızalı olduğu söylendi, ana kart değişimi yapıldı. 1.5 ayın sonucunda televizyonumuz geldi. Aynı problem kısa süre sonra yine kendini gösterdi. Yine servise gitti. 1 haftaya halledileceğini söylediler, 1 ay yine televizyonumuz serviste kaldı. Ambilight ışıklarının birinin de sönük olduğunu, onu da halletmeye çalıştıklarını söylediler. Birkaç gün önce televizyonumuz teslim edildi. Dün gece yine aynı sorunla karşılaştık. Sürekli bir incelemeye gönderme durumunu artık kabul etmiyoruz. Sıfır alınmış bir cihazdan aldığımızdan beri almamız gereken randımanı alamıyoruz. Değişim talep ediyoruz, ne servis, ne Philips yetkili servisi yardımcı olmuyor. Aldığımız mağazayı artık aramak durumunda kaldık. Media Markt'tan almıştık. Üstelik ekstra 5 yıllık sigorta yaptırmıştık. Bizi kendi sigortalarına yönlendirdiler. Sigorta kısmı da bu konunun onlarla ilgili olmadığını söyledi. Bizi delirtmek için hep birlikte mücadele ediyorlar anlaşılan. Biz bu mağduriyeti nasıl çözeceğiz, kiminle çözeceğiz şaşırmış durumdayız artık. Bu televizyonun alınıp, yeni bir televizyonla değiştirilmesini talep ediyoruz. Aynı televizyona sahip arkadaşlarımız buna ne olmuş diye dalga bile geçiyorlar artık. Sıfır alınan bir televizyon bu problemi çıkaramaz, çıkarmamalı.

16 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 16 saat sonra)
Büşra
16 Ekim 2024 11:30

Cihaz yeterince incelendi. İncelenmesini değil değiştirilmesini istiyoruz. Bu servisle zaten aylardır muhatap oluyoruz yeter artık

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 17:35
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV'nin Garanti Sonrası Büyük Hayal Kırıklığı

Onur
08 Ekim 2024 13:51

PHILIPS TV Philips The One 65pus8909/62 Işık Süzmeleri Beyaz Işık Parlamaları

Enes
22 Temmuz 2024 19:44
PHILIPS TV Philips The One 65pus8909/62 Işık Süzmeleri Beyaz Işık Parlamaları
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Aralık 2023 13:43