Philips Yetkili Servisi ve Garanti Olan Ürüne Bakılmadı

11 Nisan 2023 20:34

Philips Fc9332/07 Power Pro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, ürünün motor kısmı boğuk bir ses çıkardığı için bugün 11.04.2023 tarihinde Gaziantep emek Philips yetkilisi servisine götürdüm. Ayrıca borusundan hava kaçırıyordu onun değişimini istedim. Ürüne hiçbir şey yapılmadı. Sadece sesi dinledi bunda bir şey yok bir şey yapamayız dedi. Sesi boğuk dememe rağmen böyle çıkar ve filtre sıkıntı denildi filtresiz çalıştı yine cızırtılı bir ses ve borunun da değişimi ücretli olur denildi. Garantide ki ürüne aksesuar olarak geçiyormuş ama biz bu ürünü alırken tüm parçalar garanti dahilinde denildiği için aldık.

14 Nisan 2023 09:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. İlgili parçayı ücret karşılığında satın almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor Yedek Parça Talebim Var

Nermin