Nilay sonuçtan memnun

PHILIPS Satış Sonrası Hizmet Sıfır

PHILIPS Satış Sonrası Hizmet Sıfır
10 Haziran 2024 14:09

2200 model otomatik espresso makinemin süt köpürtücüsündeki küçük siyah parça kayboldu. Philips aksesuarlarında bulunmayan parça için Philips çağrı merkezini aradığımda, sıfır yardımla yetkili servise yönlendirildim. O kadar kötü bir hizmet ki, beş ilçe saydım, beşinde de bayii yok. Evime 50 dakika uzaklıktaki bir yere yönlendirildim (Şehir Elektronik). Çağrı merkezinde adres numarasını sorduğumda, bayinin adresini bile söylemiyorlar. Niye konuşuyoruz o zaman? İnternetten aradım ve buldum. Bayii de telefonu açmıyor. Küçücük bir parça için insanı sinir hastası ediyorlar. Philips satış sonrası hizmeti çok kötü. Bir daha asla bu markadan alışveriş yapmam.

10 Haziran 2024 16:36 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın O., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili talep etmiş olduğunuz parça servislerimizden temin edilmektedir. Bu nedenle konu hakkında servisimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Ben sizler adına Şehir Elektronik servisine ulaşarak sizin onlara ulaşamadığınızı iletmiş olacağım. Servisimiz tarafınıza konu ile ilgili memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 11:48
PHILIPS Ev Aletleri Süt Köpürtücü Çubuğunun Temininde Yaşanan Sıkıntılar
PHILIPS Ev Aletleri Süt Köpürtücü Çubuğunun Temininde Yaşanan Sıkıntılar

Philips Ev Aletleri Mağdur Edildim

10 Haziran 13:26
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 10:17

09 Ekim 2023 14:51