Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:04

Kasım ayında Philips XXL Airfryer aldım. 1 ay olmamıştı iç haznesinde kalktı, elimde yıkamama ve çizecek bir ürün kullanmamama rağmen, servise götürme fırsatım olmadı. 8 andır kullanmaya devam ediyorum. Dün kapağı erimiş şok oldum. İlk defa Philips barla bir üründen memnun kalmadım. Rezistans temizliği de çok zor. Balık köfte güzel pişiyor ama mutfak dumanaltı oluyor. Sorunu 1 tane değil yani 10 bin tl para verdim. Kasımda çöp. Yorumları okudum servise götürenlere de kullanıcı hatası demişler. 1 aylıkken makineye ne yapmış olabilirim içinin kaplaması dökülecek veya bugün ne yapabilirim kapağını eritecek. Philips almak hataymış vaktim olursa sonra servise götüreceğim. Ürün 1. Ayda da sıkıntıydı 8. Ayda da genel olarak sıkıntı.

Tuğba
19 Temmuz 2023 13:16
Philips Ev Aletleri XXL Airfryer'dan Memnun Kalmadım

Bu da iç haznesi ilk aldığım aydan beri böyle servise götüremedim

21 Temmuz 2023 15:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Kullanım kılavuzunda belirtildiği üzere, tava, sepet, yağ azaltıcı ve cihazın iç kısmı yapışmaz malzemeyle kaplanmıştır. Bu yapışmaz kaplamada hasar oluşmaması için metal mutfak aletleri veya aşındırıcı temizlik malzemeleri kullanmamanız gerekiyor. ( cihazın çalışmasına engel bir durum değildir ) Bu duruma istinaden dökülmeler yaşanabilir. Bu durum kullanıcı kaynaklı olup dilerseniz, ücret karşılığında www.phaksesuar.com sitemizden ya da yetkili servislerimizden satın alabilirsiniz. Ek olarak, cihazınızı size en yakın yetkili servisimizde inceletebilirsiniz. Yapılan incelemeler sonucunda, gerekli bilgiler paylaşılacaktır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Tuğba
21 Temmuz 2023 15:12

Sevgili Philips bu durum kullanıcı kaynaklı değil malzemeniz kötü, ilk 1 ayda kaplaması dökülmez ürünün üstelik hiçbir aşındırıcı kullanmadığım halde ve elde yıkayıp dikkat etmeme rağmen. İnsanla dalga geçiyorsunuz Philips de sondu airfryerınız verdiğim 10 bin tl ti asla hak etmiyor. Kullanmaya engel değil biliyorum zaten bu şekilde kullandım ama kalite sıfır.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 23:37
Philips Ev Aletleri Philips XXL Airfryer
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 20:16
Philips Airfryer XXL Kapağı Tam Oturmuyor!
Philips Airfryer XXL Kapağı Tam Oturmuyor!
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 09:23

09 Şubat 2024 16:17