Fatma sonuçtan memnun değil

Philips Ev Aletleri Titreme Ve Ses

09 Haziran 2023 23:21

Philips Azur Elite ütümü Vatan mağazasından bugün aldım ve biraz önce kullanırken titrediğini fark ettim otomatik buhar çıkışı aktifken titreme ve ses var. Çok sinir bozucu bir durum elimde ütü değil masaj aleti var sanki 🫣 sorunumun giderilmesini talep ediyorum.

10 Haziran 2023 00:39

Philips Azur Steam iron 8000 series ütümü Vatan Bilgisayar mağazasından bugün aldım ve biraz önce kullanırken titrediğini fark ettim otomatik buhar çıkışı aktifken titreme ve ses var. Çok sinir bozucu bir durum elimde ütü değil masaj aleti var sanki 🫣 sorunumun giderilmesini talep ediyorum.

Ek
15 Haziran 2023 10:10 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında ilk olarak bazı ütülerimizde titreyerek çalışma özelliği bulunmaktadır. Ancak dilerseniz yine de faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servisimize başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Yetkili servis linki; https://www.philips.com.tr/c-w/tuketici-urunleri-destek/yetkili-servisler.html Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

08 Haziran 2023 19:38

Philips Azur 8050 Ütü Titremesi