Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Servis Ve Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği

11 Aralık 2023 20:03

Neredeyse 5 aydır kullandığım üründen memnunum. Ancak birkaç hafta önce, ürünün çekmecesinden dışarı buhar verdiğini fark ettim ve ürünü kullanmayı bırakarak Philips yetkili servisine götürdüm. Sorunu anlattım ve 1 hafta sonra ürünü teslim aldım fakat sorun çözülmemiş, çekmece sıkıntısı devam ediyordu.
Ürünü çalıştırıp sorunu video ile kaydederek tekrar servise götürdüm. 11/12/2023 tarihinde sorun olmadığı, sadece güncelleme yapılarak tarafıma teslim edildiği söylendi. Ancak sorun halen devam ediyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum, servisle de çözüm bulamıyorum ve Philips gerçekten beni pişman etti. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Philips, ürün satışı sonrası gerçekten hayal kırıklığı yarattı.

21 Aralık 2023 21:27 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Tüketici Hakem Heyetine başvurduğunuzu ilettiniz. Bu doğrultusunda, kararın sonuçlanması için bir süre beklemenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Tuğba
22 Aralık 2023 22:50

Hiçbir konuyu çözmediniz sıradan bir butik gibi konuşmanız müşteri memnuniyeti ve ürününüzün arkasında durmadığınız ortada. Bir daha asla sizi satın almayacağım!

Tuğba
07 Şubat 2024 21:41

Ve kazandım iyi ki tüketici hakem heyetimiz ve tüketici haklarımız var!

Melike sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer Hd9285/96

01 Mayıs 2024 15:38

09 Ocak 2024 11:04
Selda sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 12:35
PHILIPS Ev Aletleri 2 Ay Kullanılan Airfryer Lekesi İlgisiz Philips
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfrey Kapak Buhar Kaçırması

17 Kasım 2023 18:28